Πανέτοιμη για τα τελικά του EURO 2023 η Εθνική Νέων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Αναστάσιος Θέος, ανακοίνωσε τα ονόματα των (20) ποδοσφαιριστών προς τους οποίους απηύθυνε πρόσκληση για τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στην τελική φάση του EURO 2023.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην Μάλτα, από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου και κληθέντες είναι οι:

Δημήτρης Μοναστηρλής, Νικόλαος-Νέστορας Μπότης, Δημήτρης Κεραμίτσης, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Νικόλαος Δεληγιάννης, Αλέξιος Καλογερόπουλος, Αθανάσιος Προδρομίτης, Αλέξιος Γκολφίνος, Ζήσης Τσίκος, Ευάγγελος Νικολάου, Χρήστος Σταυρόπουλος, Αναστάσιος Συμεωνίδης, Δημήτρης Κωττάς, Γιώργος Κυριόπουλος, Κωνσταντίνος Γκούμας, Νικόλαος Σπυράκος, Γιάννης Αποστολάκης, Στέφανος Τζίμας, Λάμπρος Σμυρλής, Γιάννης Γκιτέρσος.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα του νησιωτικού κράτους, Βαλέτα, αύριο (2 Ιουλίου) και το απόγευμα της ίδιας μέρας (20:30) θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο Luxol Stadium, ενόψει της πρεμιέρας της στην διοργάνωση απέναντι στην Νορβηγία (04/07/2023, 19:00).

«Ο πρώτος στόχος της πρόκρισης στην τελική φάση επιτεύχθηκε, αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτόν. Σίγουρα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα, αφού μας τοποθετεί ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δημιουργεί το κίνητρο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην διοργάνωση», δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής.

«Το συγκεκριμένο γκρουπ παικτών διαθέτει ταλέντο και αγωνιστικότητα. Τα παιδιά έχουν αποκτήσει πλέον νοοτροπία νικητή μετά τις δύο πρωτιές που κατέκτησαν στα τουρνουά της Ελβετίας (Qualifying Round) και της Ιρλανδίας (Elite Round)», συνέχισε.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πεπεισμένος ότι στα γήπεδα της Μάλτας θα αποδειχθούμε αντάξιοι της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής του EURO 2023 και θα εκπροσωπήσουμε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο. H Εθνική είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και αυτή θα είναι η ταυτότητα μας σε όλη την διάρκεια του τουρνουά».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.