Παναθηναϊκός κατά Σπανού και Ιτούδη για τη μεταγραφή του Παπαγιάννη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η μετακόμιση του Γιώργου Παπαγιάννη από τον Παναθηναϊκό στη Φενέρμπαχτσε (επί της ουσίας ο τρόπος με τον οποίο αυτή προέκυψε) δημιούργησε έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους των πρασίνων.

Ήδη το πρωί, μερικές ώρες μετά από την οριστικοποίηση της αποχώρησης τους διεθνούς σέντερ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε κατά του Νίκου Σπανού (ατζέντης του Γιώργου Παπαγιάννη) και του Δημήτρη Ιτούδη, μέσω του Instagram. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ήρθε κι η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ζήτημα.

Συγκεκριμένα, το τριφύλλι ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Σπανό από εδώ και στο εξής, όπως επίσης “να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων”.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

“Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί ξανά με οποιονδήποτε εκπροσωπείται από τον Νίκο Σπανό, μη θέλοντας να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων, μεταξύ εκπροσώπων, παικτών, ομάδων και προπονητών. Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι σκέφτονται να φορέσουν αυτή τη φανέλα πως με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο, η πόρτα θα παραμένει ερμητικά κλειστή”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.