Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην Πάτρα, το Κύπελλο Ελλάδας Ρυθμικής Γυμναστικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Πατρέων και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7-9 Ιουλίου για πρώτη φορά στην πόλη μας το Κύπελλο Ελλάδας Ρυθμικής Γυμναστικής, προσφέροντας στους Πατρινούς φιλάθλους θέαμα υψηλής αισθητικής.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, που παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τους διοργανωτές για «τη μεγάλη στήριξη» του Δήμου στο άθλημα της Γυμναστικής, μεταξύ άλλων τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του:

«Οι γονείς των αθλητών και οι παράγοντες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που βάζετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, βιώνετε  πιο έντονα από τον καθένα την τραγική αλήθεια. Το κράτος ουσιαστικά έχει καταργήσει την ετήσια σταθερή χρηματοδότηση του αθλητισμού από τον κρατικό προϋπολογισμό και μοιράζει αντίδωρα από τα αυξανόμενα υπερκέρδη των στοιχηματικών εταιρειών.

Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες και με υποχρηματοδότηση των Δήμων από το κράτος κατά 70% περίπου, η Δημοτική Αρχή της πόλης μας προσπαθεί με έργα και όχι με λόγια να διασφαλίσει την ελεύθερη πρόσβαση όλων των παιδιών στον Αθλητισμό και παράλληλα διεκδικεί δυναμικά μαζί με την αθλητική κοινότητα και το Εργατικό Κέντρο της πόλης όλα όσα αξίζουν τα παιδιά μας».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.