Αρχηγός της Ίντερ Μαϊάμι ο Λιονέλ Μέσι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Λιονέλ Μέσι, θα είναι ο νέος αρχηγός της Ίντερ Μαϊάμι, όπως επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ο προπονητής της ομάδας της Major League Soccer (MLS), Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο.

Ο Μέσι, ο οποίος υπέγραψε στο σύλλογο του Μαϊάμι νωρίτερα αυτό το μήνα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ντεμπούτο του, σε μια αναμέτρηση του Λιγκ Καπ εναντίον της μεξικανικής Κρουζ Αζούλ την Παρασκευή, στην οποία ο Αργεντινός σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο προηγούμενος αρχηγός του συλλόγου ήταν ο Βραζιλιάνος μέσος Γκρέγκορ, ο οποίος αντιμετωπίζει μια μακρά περίοδο απραξίας λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Ερωτηθείς εάν ο Μέσι θα συνεχίσει να είναι αρχηγός του Μαϊάμι, ο Μαρτίνο είπε στους δημοσιογράφους: «Τις προάλλες ήταν και αυτός (αρχηγός), όταν μπήκε. Ναι, θα είναι».

Η Ίντερ Μαϊάμι κλείνει τη φάση των ομίλων την Τρίτη (25/7), όταν υποδέχεται την Ατλάντα Γιουνάιτεντ με ελπίδα να προκριθεί στα νοκ άουτ του Λιγκ Καπ, το οποίο είναι ένα τουρνουά τύπου Παγκοσμίου Κυπέλλου, με όλες τις ομάδες από το MLS και τη Liga MX του Μεξικού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.