Χριστίνα Αλεξοπούλου: Περιοδεία στην Κεφαλονιά με Κεφαλογιάννη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διήμερη περιοδεία στην Κεφαλονιά, στις 20 και 21 Ιουνίου, πραγματοποίησε κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του κεντρικού πανελλαδικού σχεδιασμού του κόμματος για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Settings
Fullscreen
(f

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κεφαλογιάννης και η κυρία Αλεξοπούλου επισκέφθηκαν την πόλη του Αργοστολίου, συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού και ενημέρωσαν αναλυτικά τους πολίτες για το προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με τους υποψήφιους Βουλευτές Κεφαλονιάς της ΝΔ Παναγή ΚαππάτοΝαπολέοντα Μαραβέγια και Σμαράγδα Σαρδέλη, την Συντονίστρια Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ για την Κεφαλονιά Ακριβή Χάραρη, την Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γιάννα Κουλουμπή και στελέχη της τοπικής ΟΝΝΕΔ. Παρέστησαν επίσης σε σύσκεψη στα γραφεία της ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με αντικείμενο οργανωτικά θέματα των επικείμενων εκλογών.

Σε σχετική της δήλωση, η κυρία Αλεξοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια να μεταφέρουμε πόρτα-πόρτα σε όλη τη χώρα το θετικό μήνυμα της παράταξης, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας ότι, με σχέδιο και πολλή δουλειά, θα κάνουμε πράξη το όραμα που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ελλάδα της επόμενης τετραετίας.

Χαίρομαι που ένας από τους σταθμούς των περιοδειών μας ήταν και η Κεφαλονιά, ένας ξεχωριστός προορισμός στη Δυτική Ελλάδα, με τον οποίο η Αχαΐα έχει στενούς δεσμούς, φιλοξενώντας πολλούς συμπολίτες μας με καταγωγή από το νησί.

Για την Κεφαλονιά λοιπόν, μεταξύ άλλων έχουν ήδη εξασφαλιστεί σημαντικοί πόροι για έργα υποδομών, όπως η αγροτική οδοποιία που κατασκευάζεται μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επίσης, επενδύουμε εκτενώς στη δημόσια υγεία, με αναβάθμιση των τοπικών δομών του ΕΣΥ και περαιτέρω στήριξη των πολύ σημαντικών κοινωνικών δομών που διαθέτει το νησί.

Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των πολιτών, τα οποία βρίσκονται πάνω από κόμματα και χρώματα. Υπηρετούμε ένα και μόνο χρώμα, το γαλανόλευκο που έχει η σημαία μας.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό στις 25 Ιουνίου, ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, να αναδείξουμε ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να το επιτύχουμε αυτό, δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε ούτε μία ψήφο. Οι κάλπες είναι άδειες και πρέπει να γεμίσουν με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.