Κρήτη: Στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ ο 36χρονος που επιτέθηκε με 14 μαχαιριές στη σύντροφό του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενώπιον της ανακρίτριας και του εισαγγελέα απολογήθηκε σήμερα ο 36χρονοςπου επιχείρησε να σκοτώσει την αρραβωνιαστικιά του και εν συνεχεία να δώσει τέλος στη ζωή του στις 4 Ιουνίου στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο.

Η ανακρίτρια μετέβη στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο άνδρας ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Ο 36χρονος συνέχισε να παραληρεί, υποστηρίζοντας ότι τον καταδιώκουν και ότι συμφέροντα θέλουν να τον εξοντώσουν επαγγελματικά.

Η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας αποφάσισαν ο 36χρονος να παραμείνει στο ΠΑΓΝΗ και, από Δευτέρα – Τρίτη, να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο κράτησης της Ψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου, ώστε να διενεργηθούν οι σχετικές ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες. Όταν όλα αυτές ολοκληρωθούν, εάν ο άνδρας θα προφυλακιστεί.

Ο δικηγόρος του 36χρονου, κ. Γιώργος Κοκοσάλης, μιλώντας στο Cretalive, χαρακτήρισε τη στάση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα έντιμη, καθώς όπως είπε, επιθυμούν να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα με όλα τα ιατρικά δεδομένα και τα ψυχιατρικά ευρήματα, προτού λάβουν αποφάσεις.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.