Κως: Βρέθηκε DNA στα νύχια της Αναστάζια – «Καίνε» τον 32χρονο οι κάμερες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην Κω και τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, καθώς βρέθηκε DNA στα τεχνητά νύχια της άτυχης κοπέλας, ενώ στα εργαστήρια της αστυνομίας έχει μεταφερθεί κάρτα sim από το κινητό τηλέφωνό της.

«Καίνε» τον 32χρονο οι κάμερες
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κινητό του 32χρονου «μίλησε», αποκαλύπτοντας πως ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να σβήσει δεδομένα από το κινητό του. Τον νεαρό – που διώκεται πλέον για βιασμό και ανθρωποκτονία – «καίνε» και οι κάμερες ασφαλείας, οι οποίες έχουν καταγράψει την πορεία του με μηχανάκι προς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια.

Τουλάχιστον από δέκα διαφορετικές κάμερες, διαθέτουν οπτικό υλικό, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίες έχουν καταγράψει την διαδρομή που ακολούθησε με το μηχανάκι του, το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας, ο βασικός ύποπτος και η 27χρονη Πολωνή.

Η κάμερα που άλλαξε τα δεδομένα, και ξετυλίγει το κουβάρι της δολοφονίας, είναι αυτή που βρίσκεται σε γειτονικό σπίτι από αυτό που διέμενε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός με τον Πακιστανό συγκάτοικο του.

«Με τα στοιχεία που έχουμε εμείς στο χέρια μας, προσπαθούμε να βρούμε την πορεία που ακολούθησαν. Το σίγουρο είναι πως η κοπέλα έφυγε ζωντανή από το σπίτι. Αυτό που πιστεύουμε είναι πως της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι ακόμα, και στη συνέχεια τη σκότωσε» δήλωσε ο Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της .

Τα στοιχεία, που κατέγραψε η κάμερα και φέρεται να στοιχειοθέτησαν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, κατά του 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Επιβιβάζονται στο μηχανάκι του στις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας, δηλαδή λίγο πριν από τη δολοφονία
Στη 01:00 τα ξημερώματα ο κατηγορούμενος επιστρέφει μόνος του στο σπίτι
Παίρνει σακούλες σκουπιδιών οι οποίες εξετάζεται αν είναι αυτές που βρέθηκε τυλιγμένη η σορός και αποχωρεί από το σπίτι 3 λεπτά αργότερα
Στις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης φαίνεται στο ίδιο βίντεο να επιστρέφει με το μηχανάκι στο σπίτι του.
Από το δορυφορικό στίγμα των κινητών του κατηγορούμενου και του θύματος, φαίνεται να κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση, με πορεία προς τον υδροβιότοπο στις Αλυκές, όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης.

Ο 32χρονος αφού έκλεψε το κινητό της, έβγαλε την κάρτα sim, ενώ έσβησε από το δικό του κινητό όλα τα δεδομένα, τα οποία ανακτήθηκαν στα εργαστήρια της αστυνομίας.

«Κάπου στη διαδρομή προφανώς της επιτέθηκε η κοπέλα αντέδρασε και έγινε ότι έγινε συναντήθηκε μαζί του για συγκεκριμένους λόγους, δεν φαίνεται να τον γνώριζε, δεν γνωρίζονταν όμως από τις προηγούμενες ημέρες. Ας κρατήσουμε κι αυτό που λένε και οι μάρτυρες είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ» ανέφερε η κα Δημογλίδου

Η Εισαγγελέας Κω του άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη και για βιασμό, μετά από τα αποτελέσματα των εργαστηρίων της αστυνομίας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.