Indiana Jones and the Dial of Destiny – Κοντά μας από 29 Ιουνίου!!!!!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον ξεκινήσει…..ο ενθουσιασμός της επιστροφής του αγαπημένου μας Indy μας παρακίνησε να κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο,να ψάξουμε σημαντικά στοιχεία για αυτόν και απλά να τον αγαπήσουμε λίγο περισσότερο και να κορυφωθεί,φυσικά,η αγωνία μας για το τι θα ακολουθήσει στην μεγάλη οθόνη …..

Ξεκινώντας η προπώληση, γνωρίζαμε εξαρχής την ανταπόκριση των θεατών μας με αποτέλεσμα να έχουμε φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Οι Καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές στα Options Cinemas θα απογειωθούν όχι μόνο από Πέμπτη αλλά καθ’όλη την διάρκεια του Καλοκαιριού που θα είμαστε κοντά σας με αξιόλογες ταινίες καλύπτοντας κάθε προτίμηση στις δροσερές μας αίθουσες με την καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας!!!

 

 

Ψάχνοντας το «χρονοντούλαπο» του Indiana Jones, ανακαλύπτω ότι τον Οκτώβριο του 1989, ένα περιοδικό με το όνομα ΣΙΝΕΜΑ κυκλοφορεί για πρώτη φορά και επιλέγει για εξώφυλλο του την τελευταία – όπως έδειχναν τα πράγματα – περιπέτεια του αγαπημένου του ήρωα.

200 Τεύχη και 19 Χρόνια μετά, το ΣΙΝΕΜΑ και ο Ιντιάνα Τζόουνς συναντιούνται ξανά με αφορμή την τέταρτη περιπέτεια του στην οθόνη!!!!!

 

Ναι, ο Indiana Jones επιστρέφει! 15 χρόνια μετά την τελευταία προσθήκη, κάθε λάτρης του Indy θα δει επιτέλους τον Harrison Ford να επιστρέφει με το καπέλο του και το μαστίγιό του για πέμπτη και τελευταία (μάλλον??) φορά. 

 Ο υποψήφιος για Όσκαρ James Mangold (Walk the Line, Logan, Ford v Ferrari) στη σκηνοθεσίαμε το cast επίσης να βλέπει μεταξύ άλλων τους Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, Toby Jones και Mads Mikkelsen.

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, μάθετε όλα τα κινηματογραφικά νέα και τις προσφορές μας και κάνετε την αγορά σας σήμερα κιόλας!!!!

 

 

Eξασφαλίστε την μοναδική κινηματογραφική εμπειρία του Indiana Jones,συντροφιά με το πιο ζεστό και απολαυστικό ποπ κορν της πόλης μας!!!Doritos με σάλτσα τυριού που κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα, XL hot dog σερβιρισμένο σε αφράτο ψωμί brioche και φυσικά το εντυπωσιακό candy bar των Options Cinemas με  την μεγάλη ποικιλία, τα φανταχτερά χρώματα και ιδιαίτερα σχήματα αλλά πάνω από όλα  απίθανες γεύσεις σε Jellies και Marshmellows!!!!

 

Ο προορισμός στην κινηματογραφική διασκέδαση πλέον έχει όνομα….Επιλέγεις κινηματογράφο, επιλέγεις διασκέδαση!!!

options-cinemas.gr

https://tickets.options-cinemas.gr/showEventInformation.html?idEvent=395

Η περιπέτεια του θρυλικού αρχαιολόγου ξεκινάει στις 29/6. Όντας σε μια νέα εποχή και πλησιάζοντας στη συνταξιοδότηση, ο Indy παλεύει με την προσαρμογή…

 

 

Περίληψη, Trailer 

https://www.youtube.com/watch?v=eQfMbSe7F2g

Το 1969, ο Αμερικανός αρχαιολόγος Ιντιάνα Τζόουνς είναι ανήσυχος για το γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει στρατολογήσει έναν πρώην Ναζί για να βοηθήσει να νικήσει τη Σοβιετική Ένωση στον διαγωνισμό για να φτάσει στο διάστημα. Η βαφτιστήρα του, η Έλενα, τον συνοδεύει στο ταξίδι του.[1][2] Εν τω μεταξύ, ο Βόλερ, μέλος της NASA και πρώην Ναζί που ασχολείται με το πρόγραμμα προσγείωσης στο φεγγάρι, επιθυμεί να κάνει τον κόσμο σε ένα καλύτερο μέρος όπως εκείνος κρίνει κατάλληλο.[3]

Παρά την ηλικία του Φορντ, ο Μάρσαλ και ο Σπίλμπεργκ απέκλεισαν την πιθανότητα αναδιαμόρφωσης του χαρακτήρα του. Ο Φορντ είπε: “Είμαι ο

Ιντιάνα Τζόουνς. Όταν φύγω, έφυγε και αυτός.” Ωστόσο, ο Φορντ δεν θεώρησε απαραίτητα την ταινία ως οριστικό τέλος για τον Τζόουνς, επιθυμώντας να κάνει μια ακόμη ταινία που θα μπορούσε να επεκτείνει τον χαρακτήρα και να ολοκληρώσει το ταξίδι του.

Φυσικά τα Options Cinemas δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν τους μικρούς μας φίλους…….

“Ρούμπι: Ενα Κράκεν στην Εφηβεία”: Η ταινία κινουμένων σχεδίων που θα απολαύσουμε οικογενειακώς στα Options Cinemas από 29 Ιουνίου!!!!

H κινηματογραφική πρόταση της εβδομάδας για τους μικρούς μας φίλους είναι η ταινία κινουμένων σχεδίων “Ρούμπι: Ενα Κράκεν στην Εφηβεία”.

Καμιά φορά ο ήρωας που είναι γραφτό να γίνεις κρύβεται λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια. Αυτό το καλοκαίρι, η DreamWorks Animation βυθίζεται στα ταραγμένα νερά ενός γυμνασίου με μία ξεκαρδιστική, αυθεντική περιπέτεια για μία ντροπαλή έφηβη που ανακαλύπτει πως κατάγεται από μία θρυλική βασιλική οικογένεια μυθικών Κράκεν και πως το πεπρωμένο της, στα βάθη του ωκεανού, είναι ηρωικό.

Γνωρίστε τη Ρούμπι Γκίλμαν. Μια φυσιολογική έφηβη που… Tυχαίνει να είναι και ένα γιγάντιο κράκεν μερικές φορές!

Η γλυκιά και αδέξια 16χρονη Ρούμπι Γκίλμαν θέλει απεγνωσμένα να ταιριάξει στο περιβάλλον του γυμνασίου, όπου νιώθει ότι περνάει απαρατήρητη.

Κάνει ιδιαίτερα μαθηματικών σε έναν σκειτερ  όπου τον συμπαθεί “ιδιαίτερα”, ενώ εκείνος τη θαυμάζει μόνο για το μυαλό της.

Η υπερπροστευτική μαμά της τής απαγορεύει να μπει στο νερό, Αλλά όταν παραβαίνει τον νούμερο 1 κανόνα της μαμάς της, η Ρούμπι θα ανακαλύψει ότι είναι βασιλική διάδοχος Κράκεν πολεμιστριών και ότι προορίζεται να κληρονομήσει τον θρόνο της επιβλητικής γιαγιάς της, της πολεμίστριας βασίλισσας των επτά θαλασσών.

Τα Κράκεν είναι ορκισμένοι φύλακες των ωκεανών ενάντια στις ματαιόδοξες και διψασμένες για εξουσία γοργόνες σε μία διαμάχη που κρατάει αιώνες. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα: το δημοφιλές, πανέμορφο, νεοφερμένο κορίτσι του σχολείου, η Τσέλσι, τυχαίνει να είναι γοργόνα. Η Ρούμπι πρέπει να συμφιλιωθεί με την πραγματική της φύση και να ξεπεράσει τον εαυτό της για να προστατεύσει αυτούς που αγαπάει περισσότερο.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ Κερκ ΝτεΜίκο (Vivo, Οι Κρουντς) και την παραγωγή η Κέλι Κούνι Σιλέλα (Οι ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία, Οι ευχούληδες), με τη Φάριν Περλ (Οι Κρουντς 2: Nέα Eποχή, Οι ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία) στη συν-σκηνοθεσία.

Ακούγονται οι ηθοποιοί:Λητώ Αμπατζή, Τάνια Παλαιολόγου, Γιάννης Στεφόπουλος, Βαγγέλης Κακούρης, Θάνος Λέκκας, Νταίζη Σεμπεκοπούλου,Έβελυν Ασουάντ, Σοφία Καψαμπέλη, Βασίλης Παπαστάθης, Λουκάς Φραγκούλης, Πάνος Αποστολόπουλος, Πηνελόπη Σκαλκώτου. Ακούγονται επίσης: Φώτης Πετρίδης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Μαριάνθη Σοντάκη, Γιώργος Μαντάς, Βασιλική Σούτη, Πέτρος Δαμουλής

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.