Πατρίκιος Κωστής: Δίδασκα στην πρώτη δημοτικού, ήταν πολύ δύσκολο με την τηλεργασία στην καραντίνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Λειτούργησε πάρα πολύ το ότι το πιστέψαμε, ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προσεγγίσουμε τα παιδιά και να είμαστε μαζί με τα παιδιά” είπε ο Πατρίκιος Κωστής.

Ο Πατρίκιος Κωστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι και δάσκαλος, μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε μέσα στην καραντίνα με την τηλεργασία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πατρίκιος Κωστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν πολύ δύσκολο στην καραντίνα με την τηλεργασία στα σχολεία. Εγώ τότε είχα την πρώτη τάξη του δημοτικού, το οποίο είναι πολύ δύσκολο γιατί εκεί βάζεις και τους γονείς μέσα θέλοντας και μη. Λειτούργησε πάρα πολύ το ότι το πιστέψαμε, ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προσεγγίσουμε τα παιδιά και να είμαστε μαζί με τα παιδιά».

«Πολλές εργατοώρες προσωπικής δουλειάς. Δηλαδή το ότι μπορεί κάποιος δάσκαλος να μην ξέρει τόσο καλά το ίντερνετ, έπρεπε μετά το κλείσιμο του μαθήματος χαιρετώντας τα παιδιά του να κάτσει και να δουλέψει πράγματα. Επίσης, ο τρόπος εκφοράς του λόγου αλλάζει γιατί δεν είσαι μέσα στην τάξη και δεν έχεις αυτό το δια ζώσης, αλλά έχεις το από μακριά. Οπότε όλο αυτό πρέπει να το διαφοροποιήσεις».

«Έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Σαφώς και υπάρχουν ελλείψεις μιλάω με τους συναδέλφους αλλά δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Πατρίκιος Κωστής στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.