10 χρόνια χωρίς την Άννα Πολλάτου, που σκοτώθηκε στην Πατρών Πύργου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν από 10 χρόνια η 31χρονη χάλκινη ολυμπιονίκης με την Εθνική ανσάμπλ στο Σίδνεϊ και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Οσάκα, Άννα Πολλάτου, χάνει τη ζωή της σε τροχαίο.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στον ελληνικό αθλητισμό και τα δυσάρεστα νέα έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του κόσμου. H Άννα Πολλάτου άφησε την τελευταία της πνοή στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών, κοντά στην Βάρδα. Κατευθυνόταν προς το λιμάνι της Κυλλήνης προκειμένου να πάρει το καράβι για την Κεφαλονιά.

Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως εκείνη την ώρα έπεφτε χαλάζι και η αδικοχαμένη γυναίκα προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο. Φρέναρε απότομα, έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε ένα αγροτικό φορτηγάκι, ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

10 χρόνια μετά, οι συναθλητρίες της, πραγματοποίησαν road trip στη μνήμη της. Έκαναν τρισάγιο, στην Πατρών-Πύργου, στο σημείο που η αθλήτρια άφησε την τελευταία της πνοή και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέσω Κυλλήνης στην Κεφαλονιά.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το tik tok η Κλέλια Πανταζή

@klelia_pantazi 10 χρόνια χωρίς εσένα.. __________________________ 🤍 #Anna #onceateamalwaysafamily ♬ Porcelain – Above & Beyond Remix – Moby & Above & Beyond

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.