Αργύρης Πανταζάρας για Σίσσυ Τουμάση: Παντρευτήκαμε σαν να κλεφτήκαμε, χωρίς να το ξέρει κανένας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε για τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση, που κράτησε κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας, σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ ωραία, ακόμα κόσμος που μας ήξερε δεν το ήξερε ότι παντρευτήκαμε. Έχει πολύ ενδιαφέρον, γιατί εκπλήσσονται και μου αρέσει που όλο αυτό το κάναμε για να γιορτάσουμε την αγάπη. Το κάναμε με τον δικό μας τρόπο στα μέσα της σεζόν, σαν να κλεφτήκαμε, χωρίς να το ξέρει κανένας».

Δείτε το βίντεο

Μάλιστα, ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία. Ο ηθοποιός περιέγραψε: «Ταξιδέψαμε, πήραμε την οικογένεια και τους κάναμε ένα δώρο ταξίδι, γυρίσαμε παντρεμένοι. Σε μια εποχή που όλοι φοβούνται τη δέσμευση, φοβούνται τους γάμους, τις τελετές, τα κοινωνικά όλα αυτά, για μένα σημαίνει πως για να το κάνεις αυτό γιορτάζεις την ένωση, την δέσμευση και δεσμεύομαι απέναντί σου όσο μας πάει. Άλλο δεσμευμένος και άλλο δέσμιος».

Ο γάμος του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση
Τον Οκτώβριο του 2023, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» και η ηθοποιός από το «Προξενιό της Ιουλίας» παντρεύτηκαν σε χαμηλό προφίλ, στο Φανάρι και πιο συγκεκριμένα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Το γεγονός γνώριζαν ελάχιστοι και κυρίως άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση αποφάσισαν να ανακοινώσουν επίσημα τη σχέση τους με τον ερχομό του 2023. Η ηθοποιός ανέβασε στα stories της στο Instagram φωτογραφία στην οποία ανταλλάσσει ένα φιλί με τον αγαπημένο της. Είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη παράσταση «This is not Romeo & Juliet», ένα θεατρικό κολάζ κειμένων με αφορμή τους μοιραίους εραστές του Σαίξπηρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.