Πάτρα: Ο καιρός σήμερα Δευτέρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αρκετά ζεστή θα είναι και η Δευτέρα, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση σήμερα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και θερμοκρασία που θα φθάσει τους 37 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 60%.

Πιο αναλυτικά:

Για τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο και εξασθένηση των θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 18 έως 33 βαθμούς), 22 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 39 βαθμούς), 21 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 19 έως 34 βαθμούς), 21 έως 33 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 24 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.