Ηλεία – Δολοφονία 11χρονης: Οι πρώτες στιγμές του 37χρονου στη φυλακή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αμίλητος, χωρίς να πει την παραμικρή κουβέντα στους Αστυνομικούς έφθασε χθες στις Φυλακές των Γρεβενών ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασούλας από τη Μυρτιά της Ηλείας.
Ο 37χρονος βρισκόταν μέχρι και προχθές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας -κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και νωρίς το πρωί της Κυριακής, αποφασίστηκε η μυστική μεταγωγή του στην Πάτρα, για να αποφευχθούν επεισόδια. Χθες το πρωί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μετακινήθηκε από την Πάτρα, στις φυλακές των Γρεβενών.

Πρόκειται για σωφρονιστικό κατάστημα… ειδικού τύπου, που φιλοξενεί κρατούμενους που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος μετά την άφιξή του στο κατάστημα κράτησης, υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναμένεται να περάσει και από ειδικούς ψυχολόγους και ψυχιάτρους για να ελεγχθεί εάν υπάρχει ο κίνδυνος αυτοτραυματισμού ή συμπεριφοράς που θα επιφέρει προβλήματα στους συγκρατούμενούς του.

Για την άμεση εξιχνίαση του στυγερού αυτού εγκλήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο σε μια περίοδο που οι δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλεάις δοκιμάζονται από την υποστελέχωση, αναφέρθηκε μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Γρηγόρης Κατσώλης.

Ο κύριος Κατσώλης, σημείωσε πως «…σε καμμία περίπτωση, εμείς που υπηρετούμε στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας δεν θα χρησιμοποιήσουμε την υποστελέχωση των υπηρεσιών ως δικαιολογία προκειμένουν να κάνουμε πλημμελή άσκηση των καθηκόντων μας.

Η υποστελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΔΑ Ηλείας, το έχουμε επικοινωνήσει πολλές φορές -τόσο στην πολιτική, όσο και στην φυσική ηγεσία του Υπουργείου.

Σε καμία περίπτωση δεν θα κατεβάσουμε… ρολά και θα συνεχίσουμε πάντα με τον ίδιο επαγγελματισμό, με την ίδια μεθοδικότητα κι αυταπάρνηση, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες του Νομού -και όχι μόνο. Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα».

patrisnews.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.