Κύκλοι ΠΑΣΟΚ σε Δούκα: Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα – Τι απαντά το επιτελείο του Δημάρχου Αθηναίων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα» απαντούν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη στον Χάρη Δούκα, μετά την πρόταση του δημάρχου Αθηναίων να στηθούν κάλπες για νέα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις 3 και 10 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν τα εξής: «Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα. Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει ως γνωστόν την Κυριακή 30 Ιουνίου για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη.

Ως εκ τούτου, θα αναμέναμε από τον κ. Δούκα να έρθει στη συνεδρίαση του οργάνου του οποίου είναι μέλος και να εκθέσει τις απόψεις του, και όχι να τις κοινοποιεί στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέσω του email τρίτου προσώπου.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων αγνοεί ότι στις 10 Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία που προτείνει για τη διενέργεια του β΄γύρου των εσωκομματικών εκλογών, θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος δρόμος».

Τι απαντά το επιτελείο του Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ: Όντως, η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος

Άμεση ήταν η απάντηση του επιτελείου του Χάρη Δούκα στην Χαριλάου Τρικούπη.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο πρώτος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας στην κεντροαριστερά διεξήχθη στις 12 Νοεμβρίου του 2017, την ημέρα δηλαδή του Μαραθωνίου. Στις εκλογές αυτές συμμετείχε και ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης ως υποψήφιος. Όντως, λοιπόν, η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος», αναφέρει το επιτελείο του Δημάρχου Αθηναίων.

«Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα. Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει ως γνωστόν την Κυριακή 30 Ιουνίου για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη.

Ως εκ τούτου, θα αναμέναμε από τον κ. Δούκα να έρθει στη συνεδρίαση του οργάνου του οποίου είναι μέλος και να εκθέσει τις απόψεις του, και όχι να τις κοινοποιεί στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέσω του email τρίτου προσώπου. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων αγνοεί ότι στις 10 Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία που προτείνει για τη διενέργεια του β΄γύρου των εσωκομματικών εκλογών, θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος δρόμος», απάντησαν νωρίτερα κύκλοι του ΠΑΣΟΚ στον Χάρη Δούκα, μετά την πρόταση του Δημάρχου Αθηναίων να στηθούν κάλπες για νέα ηγεσία στο κόμμα στις 3 και 10 Νοεμβρίου.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.