Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης χρεώνεται το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ξεκάθαρος για τους λόγους της απολυσής του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σημειώνοντας πως ήταν οι πολιτικές διαφωνίες.

«Το κόμμα δεν είναι ενός ανδρός αρχή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προσθέτοντας έχει γίνει αντιληπτό από την κοινωνία πως πρόκειται για πολιτικές εκκαθαρίσεις. «Δεν μπορεί όποιοι ενοχλούν με τις απόψεις τους να δέχονται αυτή την πολιτική συμπεριφορά, αυτό σημαίνει πολιτικές εκκαθαρίσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ είμαι σταθερά υπέρ μιας άποψης για έναν εναιίο φορέα της κεντροαριστεράς και είχα ζητήσει δημοψήφισμα που το θεωρώ κρίσιμο για να μπει μπροστά η βάση, άλλο στέλεχος είχε συμμετάσχει σε εκδήλωση για την κεντροαριστερά και αποπέμφθηκε. Υπάρχει δυσανεξία σε άποψη που αναφέρεται ότι είναι κεντρική για συμμετοχή στη μεγάλη κεντοαριστερά και επιβάλλεται ποινή» πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Την ώρα που ο κόσμος ζητάει συνεργασία των κομμάτων της κεντροαριστεράς, η λύση δεν μπορεί να είναι αποπομπές, διαγραφές και διχασμός μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε με νόημα.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, άφησε αιχμές για την απουσία σύγκλησης των κομματικών οργάνων, προσθέτοντας πως αυτή δεν θα αποφευχθεί, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης χρεώνεται το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 3%.

https://www.newsbomb.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.