Μητσοτάκης: “Αυξήσεις μισθών, ακρίβεια, παιδεία και υγεία οι προτεραιότητές μας”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (15.6.2024) η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου μετά τον ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, και όχι μόνο στους νέους υπουργούς και υφυπουργούς, είναι να ξεχάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές και να «τρέξουν» το κυβερνητικό έργο μέσα στα χρονοδιαγράμματα που θα τους θέσει.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ξεκαθαρίσει ότι η αξιολόγηση όλων θα είναι συνεχής και προφανώς αυτός ο ανασχηματισμός δεν θα είναι ο τελευταίος.

«Οι πολίτες μας ζήτησαν περισσότερη δουλειά, λιγότερα λάθη και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισήγησή του στο νέο υπουργικό συμβούλιο, κάνοντας εκτενή αναφορά στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

«Το 41% των πρόσφατων εθνικών εκλογών εξακολουθεί να καθορίζει τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς και αυτό δεν αλλάζει, αλλά υποχωρεί από το προσκήνιο. Αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι βλέπει κατάματα τις αδυναμίες της και τις ξεπερνά. Οι πολίτες μας έστειλαν ένα μήνυμα πατήστε γκάζι και όχι φρένο, δεν πιστεύουμε στα λεφτόδεντρα», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Όπως ανέφερε, οι αυξήσεις μισθών, η αντιμετώπιση της ακρίβειας, η παιδεία και η υγεία θα είναι οι προτεραιότητες της κυβέρνησης.

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα επιτελείο μάχης για να έχουμε έναν ορατό σκοπό και αποτελέσματα», είπε ο πρωθυπουργός για το νέο υπουργικό συμβούλιο.

«Στο χέρι μας είναι να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες των πολιτών», σημείωσε.

Δείτε ζωντανά ΕΔΩ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.