Φωτιές: Βλάβη στο 112 – Για ποιες περιοχές υπάρχει εντολή εκκένωσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προσωρινή βλάβη υπέστη το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης 112, σύμφωνα με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Για τον λόγο αυτό, η αρμόδια υπηρεσία ζητεί από τα ΜΜΕ να δημοσιεύουν προειδοποιητικά μηνύματα για κατοίκους περιοχών, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη φωτιές.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο καλεί σε εκκένωση της περιοχής Πετροθάλασσα για την φωτιά στο Κρανίδι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, «δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Πετροθάλασσα Αργολίδας απομακρυνθείτε προς Ερμιόνη. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Επίσης, έχει δοθεί εντολή για εκκένωση στην περιοχή Γάλαρο Αχαΐας, «Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Γάλαρο Αχαΐας απομακρυνθείτε προς Πόρτες. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://civilprotection.gov.gr/odigies-prostasias/dasikes-pyrkagies».

Εντολή εκκένωσης έχει δοθεί και για τις περιοχές Κωστοπουλαίικα και Κάλφας Αχαΐας. «Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Κωστοπουλαίικα και Κάλφας Αχαΐας απομακρυνθείτε προς Λάτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών», σημειώνει το υπουργείο.

Το ίδιο συμβαίνει και με την περιοχή Πόρτες Αχαΐας. «Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Πόρτες Αχαΐας απομακρυνθείτε προς Βελίτσες. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών», επισημαίνεται.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.