Στο θέατρο Act η παράσταση “Ευχαριστούμε που μας ληστέψατε”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΤΟ ΑΧΑΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝ-ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 5-6-8-& 14/7/2024 & ΩΡΑ 21:30 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΤΕ”

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ACT

Η ΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΧΑΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕ ΑΧΑΙΑΣ ΠΔΕ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

Πρόκειται για μια σπονδυλωτή κωμωδία, που στοχεύει να αναδείξει και να αποτυπώσει τις παθογένειες μέσα στις οικογένειες και ευρύτερα, που δυσκολεύουν την επικοινωνία και την ανάγκη για μια επιθυμητή ηρεμία και πληρότητα. Εύθραυστες οικογενειακές σχέσεις, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Ισορροπίες, που ενώ στον εξωτερικό παρατηρητή φαντάζουν ιδανικές, στην πραγματικότητα εμπεριέχουν απωθημένα και μικρότητες. Ένα πλέγμα σχέσεων αίματος, που όμως δεν κατορθώνει να ξεπεράσει τα κόμπλεξ και τις φιλοδοξίες των μελών της. Φιλοδοξίες και εγωισμοί διατηρούν στο διηνεκές μια δυσλειτουργία ακόμα και στην απλή επικοινωνία και συνεύρεση. Οι ανατροπές κατά τη διάρκεια του έργου τονίζουν τη σχετικότητα των εννοιών ‘καλό ’ και ‘κακό’, ΄άσχημο’ και ‘όμορφο’, ‘σωστό’ και ‘λάθος’. Υπάρχει λύση; Μπορεί να γίνει κάτι; Μπορεί να τερματιστεί αυτή η επίφαση συγγένειας; Να λοιπόν, που η απάντηση είναι Ναι! Και με κρότο αυτό το Ναι! Αιχμηροί διάλογοι και αλήθειες που δεν μπορούν να μην ειπωθούν. Χαμόγελα και εκρήξεις θυμού την ίδια στιγμή. Αισιοδοξία και απογοήτευση. Ένα κολλάζ συναισθημάτων, που έχει ζήσει ο καθένας από εμάς. Συναισθήματα, που κλείνουν το μάτι σε μια Λογική που παραμονεύει σίγουρη για τον εαυτό της. Και κάπου εκεί… μια ληστεία!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ:

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΙΛΑ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΓΛΕΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΜΑΡΙΩΤΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΝΩΝΤΑΣ ΦΩΚΑΣ.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:

ΝΩΝΤΑΣ ΦΩΚΑΣ.

ΣΚΗΝΙΚΑ:

ΝΩΝΤΑΣ ΦΩΚΑΣ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΟΡΕΣΙΕΣ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ:

ΔΗΠΕΘΕ- ΑΧΑΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΥ.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

ΝΩΝΤΑΣ ΦΩΚΑΣ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.