Μαρία Σολωμού στον Μάριο Αθανασίου: «Αν εκλεγείς θα πάρω μια βαλίτσα και θα σου έρθω στις Βρυξέλλες»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μαρία Σολωμού προσκάλεσε στην εκπομπή της στο You Tube τον πρώην σύντροφο της Μάριο Αθανασίου. Το πρώην ζευγάρι έχει μαζί έναν γιο τον Αλέξανδρο διατηρεί άψογες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. Οι δύο τους μίλησαν δημόσια για θέματα που δεν είχαν θίξει ποτέ τους σε δημόσια κοινή εμφάνιση τους.

Οι συζητήσεις μας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας

«Δεν θα τη πω συνέντευξη γιατί θα γελάσει ο κόσμος, θα γελάσουν οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές. Εγώ κάνω κουβέντες, κάνω συζητήσεις. Όπως γνωρίζουμε εμείς οι δύο οι συζητήσεις μας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Να με ρωτήσεις αυτό που ρωτάνε όλοι και με εκνευρίζει. Έχουμε χωρίσει 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας. Αυτή την ερώτηση θέλω να μου κάνεις, αν δεν την κάνεις εσύ… 16 χρόνια ρωτάς το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο; Την ίδια απάντηση θα πάρεις» είπε με τη σειρά του ο Μάριος Αθανασίου.

Θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί

Όσον αφορά στον λόγο που οι δυο τους δεν συνεργάζονταν σε σήριαλ μέχρι το «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» στον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός απάντησε: «Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου».

«Θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου. Αν εκλεγείς θα πάρω μια βαλίτσα και θα σου έρθω στις Βρυξέλλες. Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί» είπε επίσης η Μαρία Σολωμού.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.