Τι απαντά η «Καλλιμάνης» για τις γαρίδες της με σαλμονέλα που ανακάλεσε ο ΕΦΕΤ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για «μεμονωμένο περιστατικό» κάνει λόγο η «Καλλιμάνης», αναφορικά με τις κατεψυγμένες γαρίδες που ανακάλεσε χθες, Πέμπτη 4/7, ο ΕΦΕΤ, διαπιστώνοντας την παρουσία σαλμονέλας σε συσκευασίες τους.

Ειδικότερα, η τουρκικών συμφερόντων ελληνική εταιρεία, με καθυστέρηση αρκετών ωρών από τη στιγμή που ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε πως ανακαλεί παρτίδες της με κατεψυγμένες γαρίδες, εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην απόφαση του ΕΦΕΤ. «Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, που αφορά πολύ μικρή παρτίδα της παραγωγής του συγκεκριμένου προϊόντος και καλούμε τους καταναλωτές να μην το καταναλώσουν. Πραγματοποιώντας ελέγχους σε προηγούμενες και σε επόμενες παρτίδες, δεν διαπιστώθηκε κανένα πρόβλημα», σημειώνει αρχικά.

«Η εταιρεία μας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα ακολουθεί τα υψηλότερα standards ασφάλειας σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Η υψηλή ποιότητα των τροφίμων, η ασφάλεια τους και η φροντίδα του καταναλωτή είναι στον πυρήνα της φιλοσοφίας και της καθημερινότητας της “Καλλιμάνης”. Γι’ αυτό και λαμβάνουμε κάθε απαραίτητο μέτρο για να διατηρήσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστη των καταναλωτών μας» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η «Καλλιμάνης».

newsbreak.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.