Ελένη Μενεγάκη: Απαντά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Έλεος! Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε πρόσφατη συνέντευξή του, εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει πάει καλεσμένη στην εκπομπή του. Με αφορμή τις δηλώσεις του, η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της το μεσημέρι της Πέμπτης 4/7.

Πιο αναλυτικά, με καλεσμένο τον Άρη Καβατζίκη, όταν προβλήθηκαν αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Είναι γοητευτικός, έχει χιούμορ… Λέω τόσο καλά πράγματα που τα πιστεύω γι’ αυτόν και αυτός ο άτιμος έχει κολλήσει γιατί δεν πάω καλεσμένη. Έλεος! Σου έχει έρθει όλη η Ελλάδα ρε Γρηγόρη, εγώ είμαι το θέμα; Ρε Γρηγόρη! Δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή.

Ρε Γρηγόρη, αυτό είναι το πιο σημαντικό; Πες ότι σου είχα έρθει 5 φορές και έφευγα κάθε φορά κι έλεγα άντε μωρέ με αυτόν… βρε λέω παντού τα καλύτερα γιατί τα πιστεύω. Σε ξέρω από τότε που ήσουν στο TV Μακεδονία, μην γκρινιάζεις ρε Γρηγόρη. Και όχι τίποτα άλλο, είναι και ο γιος μου τοξότης με ωροσκόπο δίδυμο, λες να μου βγει έτσι; Δεν ξέρω και δεν μου αρέσει η γκρίνια».

Στην συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Αν θεωρεί κανείς ότι επειδή είναι φίλοι σου κάποιοι άνθρωποι, τους έχεις δεδομένους στο τσεπάκι σου να λες πες του να ‘ρθει. Καταρχήν, ποτέ δεν έχω πει σε κανέναν πες του να έρθει. Πάντα έλεγα να μην πιέζουν γιατί αν έρθει και δεν θέλει τι να τον κάνω, θα έρθουμε σε δύσκολη και αμήχανη κατάσταση.

Έχω πάρει πάρα πολλά όχι στην καριέρα μου από στιγμές που μπορεί να ήθελα κάποιον τραγουδιστή και έλεγε όχι, ποτέ δεν πίεζα. Δεν υπάρχει θέμα, εγώ τον αγαπώ τον Γρηγόρη και τον βλέπω και τον ευχαριστιέμαι. και μακάρι να είναι άλλα 25 χρόνια στην τηλεόραση. Αρκεί να κάνει αυτά που του αρέσουν και του ταιριάζουν».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.