Λένα Μαντά: Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την απώλεια του συζύγου της, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Instagram η συγγραφέας, Λένα Μαντά.

«Αυτό το βλέμμα σου αγάπησα… Χωρίς αυτό θα πρέπει να ζήσω από δω και πέρα… Χωρίς εσένα…» έγραψε η Λένα Μαντά στην ανάρτηση που συνοδεύεται από φωτογραφία με τον σύζυγό της και με ένα κολάζ από χαρούμενες στιγμές του παρελθόντος.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο σύζυγος της Λένας Μαντά

Tον περασμένο Μάιο η συγγραφέας είχε περιγράψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την κατάσταση της υγείας του συζύγου της : «Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύει. Από πέρυσι τον Μάιο (σ.σ. 2023) παρουσίασε πνευμονική ίνωση που σημαίνει ότι έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο. Κουράζεται πάρα πολύ εύκολα ακόμα και με το οξυγόνο δηλαδή. Του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι και για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι», είχε πει.

Όπως είχε αποκαλύψει, ο σύζυγός της κυκλοφορούσε στο σπίτι με ειδικό βοήθημα: «Έχει ένα καλώδιο 15 μέτρα για να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Όταν τον χάνουμε, τραβάμε το καλώδιο, βρίσκουμε τον Γιώργο. «Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από 7 χρόνια είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα, εκείνο ξεπεράστηκε, αλλά τώρα ήταν πολύ πιο βαριά η κατάσταση. Η ζωή τούμπα, έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητα. Πράγματα που δεν είχα κάνει ποτέ μόνη μου τώρα τα κάνω μόνη μου γιατί δεν μπορεί να τα κάνει ο Γιώργος. Ο Γιώργος δεν με άφηνε καλά καλά ούτε να κουβαλήσω την τσάντα μου. Τώρα μάντεψε ποιος είναι ο χαμάλης της οικογένειας που κουβαλάει τα πάντα. Τώρα έχω το αμάξι μου και οδηγώ εγώ, στο σούπερ μάρκετ πηγαίναμε μαζί», είχε πει επίσης η Λένα Μαντά.

https://www.athensmagazine.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.