Ο Δημήτρης Σταρόβας σε ένα συγκλονιστικό βίντεο μιλάει για το εγκεφαλικό που υπέστη – «Κάθε μέρα βελτιώνομαι»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που ανάρτησε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (16.06.2024) στα social media ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, στο κλιπ που ανέβασε στο Instagram, μιλάει με δυσκολία –  εξαιτίας του εγκεφαλικού που υπέστη για το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο και πριν μερικές ημέρες πήρε εξιτήριο – και προχωρά σε μια κατάθεση ψυχής.

«Γεια σας. ‘Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά», λέει και συνεχίζει.

 

«Κάθε μέρα βελτιώνομαι, όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο, οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτήν την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα. Σας φιλώ. Ευχαριστώ», καταλήγει.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.