Δήμητρα Παπαδήμα: Δεν μου αρέσει καθόλου το Metoo, δεν το δέχομαι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Δεν είμαστε όλες ίδιες και θα μπορούσα να πάω και σε δίκες αυτές τις μέρες, που με φωνάζουν, αλλά ποιον να υπερασπιστώ; Αυτόν ή εκείνην; Και οι δυο είναι σκουπίδια»

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι ζευγάρι τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στα επαγγελματικά τους. Οι δύο τους μοιράστηκαν στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» τη νύχτα της Πέμπτης 13 Ιουνίου στον ΑΝΤ1.

Το metoo και η παρενόχληση

Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα: «Δεν το δέχομαι το metoo, δεν μου αρέσει καθόλου. Κατ’ αρχάς δεν μ’ αρέσει ούτε η ονομασία ούτε το αγγλικό. Δεν μου αρέσει γιατί υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες, θηλυκά και θηλυκά στον χώρο, εκτός χώρου, στον δικό σας χώρο και τα λοιπά.

Δεν είμαστε όλες ίδιες και θα μπορούσα να πάω και σε δίκες αυτές τις μέρες, που με φωνάζουν, αλλά ποιον να υπερασπιστώ; Αυτόν ή εκείνην; Και οι δυο είναι σκουπίδια, γιατί; Με τα σκουπίδια εννοώ ότι τα έκαναν μαντάρα. Δεν ήθελα, λοιπόν, να πάρω θέση γιατί είχα έναν Γιάννη και μια κόρη, στεναχωριέμαι όμως πολύ».

«Τώρα θα συμβούλευα ένα νέο κορίτσι να του μιλήσει στα ίσια και να φύγει από τη δουλειά» απάντησε σε άλλο σημείο.

«Έχω σκεφτεί για μένα ότι ίσως έδωσα δικαίωμα. Μεγαλώνει η γυναίκα και μαθαίνει να αρέσει, να προκαλεί. Έτσι μας μαθαίνουν, ότι έτσι θα μας ανοίξει πόρτα αν προκαλέσουμε. Γι’ αυτό εγώ δεν μεγάλωσα έτσι το κορίτσι μου. Οι περισσότεροι άντρες είναι προβληματικοί, εγώ που τους λατρεύω».

«Η κόρη μου ξέρει τα πάντα για μένα, τι έχω περάσει, οπότε είμαι σχολείο για εκείνην. Με το όνομα που έχει συνήθως κάθονται σούζα, εκτός από μία περίπτωση. Αν δεν πεις στο παιδί σου ότι μπορεί να έχω κάνει λάθος γιατί φορούσα κοντή φούστα… Σε εκείνη λέω να βάλει πιο μακρύ φόρεμα» ανέφερε.

Έχω ζήσει και παρενόχληση στον χώρο

«Σχεδόν πάντα παριστάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και όταν πια φτάνει ο κόμπος στο χτένι, προσωπικά είτε έδινα μια σφαλιάρα και μια κλωτσιά είτε έφευγα από τη δουλειά και έμενα άνεργη. Αυτό ήταν άγριο πράγμα γιατί και ο Γιάννης δεν ήταν ο κουβαλητής του σπιτιού, έπαιρνε τα λεφτά και πήγαινε και τα μοίραζε στους φτωχούς και σε αυτούς που δεν έχουν. Οπότε εγώ δεν συμπεριλαμβάνομαι μέσα στο metoo, δεν βάζω τον εαυτό μου εκεί μέσα και η κόρη μου θα δυσανασχετήσει με αυτό που λέω».

Έφτασα να παίρνω ηρεμιστικά

«Στο βιβλίο μου περιέγραφα δικές μου καταστάσεις, όχι της δουλειάς, γιατί η ηρωίδα είναι ταμίας σε σουπερμάρκετ. Έγραφα για τα παιδικά μου χρόνια αλλά τέτοιες καταστάσεις. Τότε λοιπόν έγινε όλο αυτό το πράγμα, γιατί έπρεπε εγώ να περιμένω; Αφού το έπαθα τόσες φορές, πληγώθηκα, έφτασα να παίρνω ηρεμιστικά χάπια, να μην το λέω στον Γιάννη και η οικογένεια να είναι έτσι», αποκάλυψε η ηθοποιός.

tanea.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.