Βασίλης Γραμμένος: Δέχθηκα γροθιές στο πρόσωπο και με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο, άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε λοιπόν βγήκα εκτός της αιθούσης» περιγράφει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή, για την οποία κρατείται ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω, ούτε να απαντήσω, ούτε τίποτα. Δέχθηκα γροθιές στο πρόσωπο και με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα» λέει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» στο Star για το επεισόδιο στη Βουλή.

Σε ερώτηση για το αν όντως μίλησε με υβριστικά λόγια για την μητέρα του Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Βασίλης Γραμμένος λέει:

«Δεν έχω να απαντήσω σε φαντασίες του κάθε ενός»…

Ακούστε πώς περιγράφει ο ίδιος την επίθεση στη Βουλή:

Όσο για τον άλλο πρωταγωνιστή του πρωτοφανούς επεισοδίου που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/4/24) στη Βουλή, τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια για την μητέρα του…

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν, ειδικά την μητέρα μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω να την πιάνει στο στόμα του… Αμύνθηκα! Είναι και ο αστυνομικός μάρτυρας. Γιατί ο κύριος Γραμμένος με έσπρωξε, με απώθησε με σκοπό να μπει στην αίθουσα. Μια χαρά είναι, τίποτα δεν έπαθε. Απλά τον έριξα κάτω».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Βασίλης Γραμμένος έχει μεταξύ άλλων, κάταγμα στη μύτη. Ο Κωνσταντίνος Φλώρος κρατείται, μέχρι να απολογηθεί την Πέμπτη (25/4/24) καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία, κατηγορούμενος για κακούργημα…

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.