Τερίμ: “Όλοι είδαν το πέναλτι εκτός από τον διαιτητή, αξίζαμε να χάσουμε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-0 στην OPAP Arena από την ανώτερη ΑΕΚ, η οποία παρέμεινε πρώτη διευρύνοντας τη διαφορά από τους πράσινους στο +4, με τον Φατίχ Τερίμ να δηλώνει πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ενώ στις δηλώσεις του μετά το ματς σχολίασε και το πέναλτι που ζήτησε για ανατροπή στον Κώτσιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι δεν δούλεψε καλά: “Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας πρώτα από όλα. Έπαιξαν καλά κι άξιζαν να πάρουν τη νίκη. Δειχθήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και μας χάλασε την ισορροπία. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο ματς, δεν μπορούσαμε να κάνουμε το ματς που θέλαμε. Μπορώ να πω ότι ήταν η πιο κακή εμφάνιση από τη μέρα που έχω έρθει. Εκεί που θα μπορούσαμε να φέρουμε ισορροπία στο ματς ήταν στη φάση με το πέναλτι στον Κώτσιρα. Εκτός από τον Γάλλο διαιτητή το είδαν όλοι οι υπόλοιποι, μόνο αυτός δεν το είδε. Έμεινε Γάλλος σε αυτό το θέμα και δεν το είδε καν. Κι εκτός κι από αυτό δεν ήμασταν πολύ καλοί στο γήπεδο σήμερα Ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε. Αξίζαμε να χάσουμε σήμερα και αυτό έγινε, γιατί δεν παίξαμε καλά”.

Για το τι σημαίνει για τη συνέχεια αυτό το αποτέλεσμα: “Δεν θα επηρεάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτό. Έμειναν τρεις αγώνες. Δυσκολέψαμε μόνοι μας τα πράγματα. Μέχρι και τον τελευταίο αγώνα, το τελευταίο σφύριγμα εμείς θα συνεχίσουμε. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν τα πάντα. Κι εμείς ποτέ δεν τα παρατάμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν θα πω κάτι άλλο για τον διαιτητή”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.