Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram – Τι συνέβη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους, παρότι προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, πολλές φορές έχουμε δει κοινά τους στιγμιότυπα στο Instagram, όπως τον περασμένο Αύγουστο, όταν γιόρτασαν μαζί την πρώτη τους επέτειο, για την οποία ο Χρήστος Μάστορας ετοίμασε μία έκπληξη στην αγαπημένη του.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας δεν ακολουθούν πια ο ένας τον άλλον στο Instagram, το μοντέλο ωστόσο διατηρεί κανονικά τα κοινά τους στιγμιότυπα στο προφίλ της.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε πει πριν λίγο καιρό μιλώντας για τον Χρήστο Μάστορα: «Είμαι σε σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο. Το celebrity crush μου είναι ο Χρήστος Μάστορας. Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν ερωτευμένη – είμαι ερωτευμένη, αλλά εννοώ στις αρχές με τον Χρήστο, δεν υπήρχε, κοιμόμουν 2 ώρες και ένιωθα ότι έχω κοιμηθεί 20 ώρες. Ήμουν τόσο τραλαλο. Πετούσα! Έτρωγα μια φορά την ημέρα και ένιωθα γεμάτη. Ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.