Μεντιλίμπαρ: “Εάν σκεφτούμε ότι με αυτό το αποτέλεσμα έχουμε κερδίσει κάτι, θα γελαστούμε”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 1-0 της Φερεντσβάρος στο πρώτο ματς για τα playoffs της φάσης των 16 του Conference League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να συνδυάζει με νίκη το ντεμπούτο του στον πάγκο των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τη νίκη στο ντεμπούτο του: “Καταρχήν είναι θετικό ότι ξεκινάω με νίκες στις ομάδες μου, ακολουθήθηκε η συνήθεια. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, στο δεύτερο βετλιωθήκαμε η Φερεντσβάρος υποχώρησε, φτιάξαμε ευκαιρίες για γκολ και το βάλαμε”.

Για το αν είναι ικανοποιημένος: “Ευτυχώς καταφέραμε να πάμε συνεχώς προς το καλύτερο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο μας κόστισε η πίεση και δεν καταφέρναμε να βγουμε μπροστά. Διορθωνόμασταν κατά τη διάρκεια του παιχνιιδιού και στο τέλος ήμασταν πολύ ανώτεροι. Ήτνα καλό αντι να χειροτερεύουμε, βελτιωνόμασταν στον αγώνα”.

Για το αν είναι το φαβορί: “Παίζουμε στην αντίπαλη έδρα, αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για τον αντίπαλο, μπορεί να έχουμε το προβάδισμα, όμως εάν σκεφτούμε ότι με αυτό το αποτέλεσμα έχουμε κερδίσει κάτι, θα γελαστούμε. Πάμε εκεί με στόχο τη νίκη”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.