Ολυμπιακός μεταγραφές: Φουλάρει για τον Μίνα, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O Γέρι Μίνα έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον το περασμένο καλοκαίρι και η Φιορεντίνα έσπευσε και τον έκανε δικό της όμως αυτή η κίνηση δεν την έχει δικαιώσει σε καμία περίπτωση μέχρι στιγμής, με τον 29χρονο Κολομβιανό στόπερ να μετράει μόλις 4 παρουσίες με την ιταλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιταλική ιστοσελίδα “Tuttomercatoweb”, είναι πολύ πιθανό πλέον να μετράει μέρες στο “Αρτέμιο Φράνκι” ο Μίνα, από τη στιγμή που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του ο Ολυμπιακός.

“Φαίνεται να είναι μακριά από την Φιορεντίνα το μέλλον του Γέρι Μίνα. Την Δευτέρα σας είχαμε αποκαλύψει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Πόρτο και τις τελευταίες ώρες προστέθηκε στο κάδρο και η Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, η ελληνική ομάδα έχει προβάδισμα και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει εκείνη το νέο προορισμό στην καριέρα του Μίνα.

Το συμβόλαιό του με την Φιορεντίνα λήγει στις 30 Ιουνίου, με την ομάδα της Τοσκάνης να διατηρεί οψιόν για να ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια, κάτι που θα γίνει αυτόματα αν πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Αυτή τη στιγμή πάντως είναι στην pole position ο Ολυμπιακός”, τονίζει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.