Ολυμπιακός: Η ανανέωση του Μασούρα, η Μπόχουμ και οι επαφές για την ελάφρυνση του ρόστερ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Μασούρας βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, κι όλα αυτά την ώρα που η Μπόχουμ επιθυμεί την απόκτηση του και παρακολουθεί στενά την υπόθεσή του. Όπως και να έχει, πλέον έχουμε μπει σε ένα κρίσιμο 48ωρο στο οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα σε αρκετά μέτωπα.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κρατήσει στο μεγάλο λιμάνι τον 30χρονο μεσοεπιθετικό και μάλιστα του έχει κάνει πρόταση με αυξημένες αποδοχές. Από την άλλη, το ενδιαφέρον της Μπόχουμ είναι υπαρκτό, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δύσκολα θα συγκινηθούν από ενδεχόμενη πρόταση των Γερμανών σε αυτό το χρονικό σημείο, με τον συμβόλαιο του παίκτη να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Άλλωστε, ο Μασούρας είναι από τα βασικά και πιο σταθερά μέλη της ομάδας και από τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά και φέτος για τον Ολυμπιακό, μετρώντας 8 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, προφανώς ποντάρει πολλά πάνω του και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα.

Καλά κρατούν τα σενάρια
Οι ερυθρόλευκοι τόνισαν το περασμένο Σάββατο ότι έχουν τελειώσει οι προσθήκες στο ρόστερ μετά τους έξι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν (Ναβάρο, Μαρτίνς, Όρτα, Τσικίνιο, Κάρμο, Άμπι), αλλά από το εξωτερικό συντηρούν σενάρια περί ενδιαφέροντος της πειραϊκής ομάδας για αμυντικό χαφ και εξτρέμ.

Η Μπράγκα πάντως δεν παραχωρεί δανεικό τον Μουσράτι. Όσο για τον Ράντονιτς, οι Ιταλοί τον φέρουν να βρίσκεται πιο κοντά στη Μαγιόρκα, συντηρώντας πάντως την περίπτωση του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες υπήρξαν χθες δημοσιεύματα στην Τουρκία που ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η Μπέτις θέλουν τον πρώην ερυθρόλευκο Μπακαμπού, όπως και αναφορές στη γειτονική χώρα για το πρέσινγκ που ασκεί η Τράμπζονσπορ στον Καμαρά, το συμβόλαιο του οποίου με την πειραϊκή ΠΑΕ λήγει το καλοκαίρι.

Θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και γι’ άλλους ποδοσφαιριστές
Κατά τα άλλα, μέσα στο επόμενο διήμερο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για ορισμένους ακόμη ποδοσφαιριστές όπως, για παράδειγμα, αν θα παραχωρηθεί ο Γιόβετιτς τον οποίο θέλει η Παρτίζαν, αν θα διακοπεί ο δανεισμός του Πορόζο επιστρέφοντας στην Τρουά, αν θα λυθεί το συμβόλαιο του Ιμπόρα και αν θα δοθεί ο Μπρίνιτς με τη μορφή δανεισμού στη Μάριμπορ ή σε άλλη ομάδα εκτός Ευρώπης.

Όσο για τον Μπιέλ, ο μάνατζερ του υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι δέχτηκε κρούσεις τις τελευταίες μέρες από ομάδες της Τουρκίας και των ΗΠΑ, όμως από την άλλη ήταν στην 20άδα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κοντός ψαλμός…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.