Μεσολόγγι: Συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει ο κρεοπώλης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην ανακρίτρια Μεσολογγίου για συμπληρωματική κατάθεση μεταφέρεται αύριο το πρωί ο κρεοπώλης που έχει προφυλακιστεί για τον φόνο του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση.

Την ίδια ώρα φως και ερωτήματα ρίχνει μαρτυρία που φέρεται να έκανε φίλος του κρεοπώλη για την μοιραία νύχτα.

«Όταν ο κρεοπώλης έφτασε στο σπίτι μου, εγώ και η οικογένεια μου δεν του είπαμε τίποτα για την αστυνομία. Ρωτήσαμε τι έγινε με τον Μπάμπη και μας είπε ότι ο Μπάμπης του ζήτησε να τον πάει στο ΤΕΙ, τον πήγε και έφυγε και μάλιστα μας είπε: ‘τι ήθελα και τον πήγα; Τώρα θα βρω και τον μπελά μου’. Εμένα δεν μ’ άρεσε η στάση του, δεν είχε ούτε αγωνία, ούτε ανησυχία. Όταν του μιλούσα για την εξαφάνιση του Μπάμπη προσπαθούσε να αλλάξει την κουβέντα. Αργότερα μου είπε ότι θα πάει να βοηθήσει εκείνος στις έρευνες».

Ο φίλος του χασάπη θα μιλήσει για τη μοιραία βραδιά κάνοντας λόγο για ψυχρή στάση του 50χρονου:

«Ήταν πολύ παράλογη η συμπεριφορά του. Ήταν πολύ ψυχρός εκείνη την ημέρα. Δεν τον είχα συνηθίσει έτσι, ήταν συναισθηματικός γενικά. Είχα δει τον κρεοπώλη τα Χριστούγεννα και είχε αρκετά λεφτά πάνω του, είχε ένα πάγκο μετρητά. Δεν είχε οικονομικό πρόβλημα ο κρεοπώλης, κερνούσε και καφέ. Ήμουν στο χωριό από το πρωί. Είχα πάει εκεί από την προηγούμενη ημέρα με την γυναίκα μου για Χριστούγεννα. Μας είπε και εμάς ψέματα, δεν περιμέναμε να μας πει τόσα ψέματα».

Ο ίδιος θα πει και πως ο κρεοπώλης παραμιλούσε και εκεί έκανε μία μαρτυρία σοκ:

«Μου έκανε εντύπωση η στάση του όταν ήρθε στο σπίτι μου, ήταν ψυχρός και παγωμένος εκείνο το βράδυ, σαν να μην τον νοιάζει καθόλου. Ο κρεοπώλης συνήθιζε να παραμιλάει στον ύπνο του. Πριν από 15 ημέρες τον άκουσα να λέει: ‘θα σε θάψω χωρίς παπά’».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.