ΠΑΟΚ: Η αποθέωση του “Fast and Furious” Τάισον και το συμβόλαιο που υπογράφει με τις εμφανίσεις του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου μοιάζει ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο που μπορεί να σε δελεάσει με τις τρομερές επιδόσεις του, τότε ο Τάισον Φρέιντα είναι το κόκκινο κουμπί στο ταμπλό του turbo που αν το πατήσεις θα κολλήσεις στην πλάτη του καθίσματός του λόγω της επιτάχυνσης.

Κι αυτό δεν το λέει κάποιος τυχαίος, αλλά οι συμπαίκτες του που βλέπουν τον Βραζιλιάνο στα 36 του χρόνια να γκαζώνει μέσα στο γήπεδο και να αφήνει πίσω τους αντιπάλους.

Ο Τόμας Κεντζιόρα είναι αυτός που ξεκίνησε την προσομοίωση του Τάισον με το “The Fast and Furious”, τη χουλιγουντιανή σειρά ταινιών στο σχόλιο που έκανε σε ανάρτηση του Βραζιλιάνου στο Instagram για να ακολουθήσει κι ο Ράχμαν Μπάμπα, αποθεώνοντας τον συμπαίκτη του.

Με τις εμφανίσεις του υπογράφει νέο συμβόλαιο
Με τις δυο ασίστ που μοίρασε στον Κίριλ Ντεσπόντοφ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-1) ο Τάισον έφτασε στις 11 στη φετινή σεζόν κι είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες τελικές πάσες τη φετινή σεζόν.

Τις εννέα από αυτές τις έχει μοιράσει στο πρωτάθλημα κι είναι ο πρώτος στη σχετική λίστα, με δεύτερο τον Βούλγαρο συμπαίκτη του.

Δεν ήταν όμως, μόνο οι ασίστ, αλλά κι η συνολική εμφάνισή του στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής που ουσιαστικά…υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο ατζέντης του από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και όσα έκανε την Κυριακή (28/1) απέναντι στον Παναθηναϊκό ο πελάτης του αποτελούν γι’ αυτόν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό ατού.

Η διαδικασία για νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο που θα τον κρατήσει στην Τούμπα και μετά το τέλος της φετινής σεζόν είναι σε εξέλιξη και πολύ σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.