Ευρωλίγκα: Δοκιμάζεται στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας με τα δύο παιχνίδια επί ισπανικού εδάφους από τη Βαρκελώνη. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα (10/1, 21:30, Novasports Prime), στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», για την 20ή αγωνιστική, ενώ την Παρασκευή (12/1, 21:30) θα αναμετρηθεί με την Μπασκόνια.

Οι Πειραιώτες που είχαν χάσει από τους Καταλανούς στο ματς του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, έχουν ρεκόρ 11-8, ενώ από την άλλη η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου είναι στο 13-6.

 

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία καλή περίοδο μετρώντας επτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι τέσσερις σερί για την Ευρωλίγκα. Την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο και τη Μονακό, ενώ ακολούθησε και η νίκη επί της ΑΕΚ, στα Άνω Λιόσια, για τη Basket League.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Τανούλης και Τζορτζ Πάπας.

Η Μπαρτσελόνα είναι επίσης αρκετά ανεβασμένη και τρέχει σερί τριών νικών, με τις δύο από αυτές για την Ευρωλίγκα, επί της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπασκόνια. Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, νοκ άουτ είναι ο Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα και ο Τζέιμς Νάτζι, εξαιτίας ίωσης.

 

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.