Με τους καλύτερους οιωνούς η έναρξη του 59ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, ημέρα που παραδοσιακά ξεκινά η καρναβαλική περίοδος το 59ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού άνοιξε τον κύκλο του με την πρώτη πλοήγηση. 

Τα πληρώματα συγκεντρώθηκαν στο πάνω μέρος των σκαλιών της Αγίου Νικολάου, όπως τους ζητούσε ο αρχικός γρίφος. Θαύμασαν τη θέα και είδαν τον ουρανό να φωτίζεται με καρναβαλικά χρώματα. Τα απαθανάτισαν και μόλις έσβησε η λάμψη τους, κλήθηκαν να βρουν τα σημεία/κοντρόλ, σε κάθε ένα από τα οποία έπρεπε να προσκομίσουν τα ανάλογα ΦΕΡΤΕ.

Ο τελικός προορισμός ήταν η κυκλική πλατεία στην Αγίας Σοφίας, ένα σημείο που στους καρναβαλικούς κύκλους είναι γνωστό ως πλατεία «Άλκη Στέα», ονομασία που μένει να επισημοποιηθεί. Το παιχνίδι άνοιξε με μία ευχή, που για την οργανωτική ομάδα του παιχνιδιού αποτελεί την ουσία του Πατρινού Καρναβαλιού: «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ».

9.jpg

Επόμενος σταθμός του παιχνιδιού η Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού στην πλατεία Γεωργίου, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Το πλήρες πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Οι ενημερώσεις των πληρωμάτων που θα συμμετάσχουν θα γίνονται από το επίσημο site της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας και τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα social media.

5.jpg

Email: krymmenosthisavros@gmail.com

Website: www.carnivalpatras.gr/krymmenos2024

Facebook: Κρυμμένος Θησαυρός – Πατρινό Καρναβάλι

Instagram: krymmenosthisavros

Tik tok: krymmenos.thisavros

Youtube: Krymmenos Thisavros

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.