Με τη φλόγα των Encardia και ελληνόφωνων μουσικών της Καλαβρίας στα Παλαιά Σφαγεία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Έλα, έλα μου κοντά, τι εγώ είμαι μοναχό» είναι ο τίτλος της ξεχωριστής συναυλίας του μουσικού συγκροτήματος «Encardia» και των ελληνόφωνων μουσικών της Καλαβρίας Sanagati Valentino και Nucera Ciccio, που διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 22.30 στην κεντρική αίθουσα των Παλαιών Σφαγείων του Δήμου Πατρέων το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών (ΤΕΠΕΚΕ), σε συνεργασία με το «Πολιτιστικό ΕΝΔΟΡΑΜΑ» και με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

Οι Encardia ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό της Πάτρας, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή σημαντικών μουσικών: Valentino Santagati, Carmelo Crea, Χρήστου Χατζόπουλου, Elena Gallo, Francesco Nucera, Σοφίας Χατζοπούλου.

Η μουσική τους εμπνέεται από το μουσικό και εν γένει πολιτισμικό τοπίο των ελληνόφωνων περιοχών της Κάτω Ιταλίας. Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει ταραντέλες, ερωτικά τραγούδια και τραγούδια κοινωνικού περιεχομένου με τις υπέροχες μελωδίες και τους εξωστρεφείς ρυθμούς τους.

Ελάτε να απολαύσετε τους Encardia και την εκλεκτή τους παρέα που μας υπόσχονται μια ξεχωριστή συναυλιακή εμπειρία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.