Λουτσέσκου: “Υπερήφανοι που εκπροσωπούμε την Ελλάδα με αυτό τον τρόπο”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν και είχε σφραγίσει ήδη την πρόκριση στους 16 του Conference League ως πρώτος του 7ου ομίλου, ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα για τη νίκη κόντρα στην Ελσίνκι για να ικανποιήσει τον κόσμο του και τα κατάφερε, με το 4-2 στο φινάλε να δημιουργεί ευφορία στο γήπεδο της Τούμπας και να τον κάνει την πρώτη ελληνική ομάδα με 16 βαθμούς σε όμιλο ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Είναι η πιο σημαντική στιγμή να κερδίζεις και να το απολαύσεις με τον κόσμο, να τους κάνεις χαρούμενους. Ξέρουμε αν θα είμαστε σε δύο μήνες θα είμαστε ζωντανοί; Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι”, τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις πρώτες του δηλώσεις μπροστά στην κάμερα της Cosmote TV, για να προσθέσει με νόημα:

“Έχουμε ένα υπέροχο ταξίδι έως τώρα, αλλά τώρα αυτό που κοιτάμε είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Είμαστε περήφανοι που πετύχαμε τα αποτελέσματα αυτά στην Ευρώπη, που εκπροσωπούμε την Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο.

Κανένας δεν μας έδινε πιθανότητα να μπούμε στον όμιλο και εμείς πάμε στους 16 και παίζουμε ξανά στην Ευρώπη τον Μάρτιο”.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.