Αυτός είναι ο 29χρονος πατρινός αστυνομικός Χρήστος Κουρουνιώτης που σκοτώθηκε στον Ασπρόπυργο (ΦΩΤΟ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θρήνος στα Δεμένικα για το τραγικό γεγονός του θανάτου του 29χρονου πατρινού αστυνομικού, Χρήστου Κουρουνιώτη, ύστερα από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια του που μεταβαίνει στην Αθήνα. Η οικογένεια έχει έναν ακόμα γιο που υπηρετεί αστυνομικός στην Πάτρα.

Την οικογένεια του άτυχου αστυνομικού ενημέρωσε ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, που βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή. Οι γονείς του μεταβαίνουν στην Αθήνα.

Π 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, όταν κατά τη διάρκεια καταδίωξης δύο ύποπτων οχημάτων από την περιοχή της Νίκαιας στην περιοχή του Ασπρόπυργου έπεσε πάνω σε περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα, όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: 60 μέτρα μπροστά πετάχτηκε ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Ασπρόπυργο, μετά από καταδίωξη αυτοκινήτου που ξεκίνησε από Νίκαια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο έκαν απότομη αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούςστην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ασπροπύργου, με αποτέλεσμα να φρενάρει το περιπολικό που συμμετείχε στην καταδίωξη, η μηχανή της ΔΙΑΣ να μην προλάβει και να πέσει πάνω στο περιπολικό, με τον αστυνομικό αλλά και το συνεπιβάτη του να τραυματίζονται σοβαρά.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο, με τον έναν να καταλήγει λίγο αργότερα. Ο δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 401, με χτυπήματα σε λεκάνη, πόδια και πλευρά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.