Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» δημόσια τον Ηλία Ψινάκη: Επιφυλάσσομαι για τη συμπεριφορά του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Κατερίνα Λιόλιου απάντησε δημόσια στον Hλία Ψινάκη για όσα είπε ο μάνατζερ στο χθεσινό επεισόδιο του J2US, για το περιστατικό όπου ο ίδιος είχε κατεβάσει το ρούχο της για να φανεί το στήθος της στο X-Factor.

Ο Hλίας Ψινάκης εμφανίστηκε στο σόου ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή και με αφορμή το γεγονός ότι δεν συμπαθεί τη Μαίρη Συνατσάκη για όσα έχει δηλώσει εναντίον του στο παρελθόν για το #metoo και τη συμπεριφορά του στην Κατερίνα Λιόλιου, ο μάνατζερ έφερε ξανά στην επιφάνεια το περιστατικό, λέγοντας πως για την κίνησή του τότε, είχε συνεννοηθεί πρώτα μαζί με την τραγουδίστρια.

Όπως ξεκαθάρισε όμως η Κατερίνα Λιόλιου στο Instagram, δεν υπήρξε καμία συνεννόηση μεταξύ τους, για να προχωρήσει σε μία τόσο απρεπή κίνηση και επιφυλάσσεται για τη συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχλησης».

protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.