Κωστής Μαραβέγιας: «Δεν με φλερτάρουν στα social media, μάλλον είμαι πολύ φλώρος»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το «Milky way», το φλέρτ, και αποκάλυψε ποιό ειναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την συνεργασία του με τον Βασίλη Κεκάτο για το «Milky way».

«Ξεκινάμε τις παραστάσεις μας στο «Vox». Έχουμε επαφή με τον κόσμο και είναι ωραία ώρα. Στο όγδοο επεισόδιο του «Milky way» δάκρυσα τόσο ως θεατής, όσο και ως συνεργάτης, είναι πολύ ανθρώπινο. Ήταν μια φοβερή συνεργασία με τον Βασίλη Κεκάτο. Στο «Milky way» ήρθα κοντά με νέα παιδιά με ενθουσιασμό, ήταν εάν δώρο για εμένα αυτό», είπε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Για την κοσμοθεωρία του αλλά και για ένα άβολο περιστατικό αποκάλυψε πως, «Μου έχει συμβεί να ανέβω στη σκηνή με ανοιχτό φερμουάρ, έβλεπα τα βλέμματα να είναι πιο κάτω από εμένα. Υπάρχει μια ψευδαίσθηση ότι πρέπει να είμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι. Δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος, εάν δεν έχεις δυστυχήσει έστω για λίγο».

Και συνέχισε: «Δεν με φλερτάρουν στα social media και δεν ξέρω γιατί, είμαι πολύ φλώρος μάλλον. Σε μια συναυλία μου ένα «ντουί» είχε ρίξει κάτω δυο σεκιούριτι, είχε ανεβεί στη σκηνή έτοιμος να μου επιτεθεί και μου είπε «σ’ αγαπάω Μαραβέγια».

Ποιος είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει ο Κωστής Μαραβέγιας;

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το πιο ακραίο που έχω κάνει για τον έρωτα, είναι ότι παντρεύτηκα, δεν το περίμενα ποτέ. Παλιά έκανα πιο εύκολα το πρώτο βήμα, η χυλόπιτα πονάει μετά τα 30. Δεν το φανταζόμουν ότι θα παντρευτώ. Θα ήθελα να κάνω κι άλλο σινεμά με οποιονδήποτε τρόπο, ας κουβαλάω και καλώδια».

«Πρόσφατα έπαιξα στην ταινία του Βασίλη κεράτου που θα βγει του χρόνου, και τραγουδάω με την μπάντα μου ένα είδος μουσικής που δεν το περιμένετε ποτέ», κατέληξε.

megatv.com

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.