Κλέλια & Άννυ Πανταζή: «Η πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη εμπειρία μας είναι…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Κλέλια και την Άννυ Πανταζή συνάντησε η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!»

Οι Ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής γυρίζουν πίσω στον χρόνο και θυμούνται τις γιορτές όταν ήταν παιδιά και τα γράμματα που έστελναν στον Άη Βασίλη.

«Το ταξίδι στο Παρίσι που ονειρευόμασταν από μικρές και καταφέραμε να κάνουμε, ήταν από τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες εμπειρίες μας», λέει η Άννυ Πανταζή, με την αδερφή της να αποκαλύπτει το γράμμα που είχαν στείλει στον Άη Βασίλη το 1996.

«Ζήταγα πατίνια γιατί δε με άφηνε η μητέρα μου. Γράφω ότι ‘θα ζητήσω από τον μπαμπά μου να μην ανάψει το τζάκι για να μην καείς. Ήταν τέσσερα χρόνια πριν τους Ολυμπιακούς, μετά ήρθε το μετάλλιο».

Για τις σκανταλιές που έκαναν μικρές, η Άννυ λέει:

«Επειδή το παιχνίδι μας στο σπίτι είχε να κάνει με τα όργανα της ρυθμικής, έσπαγα με την κορδέλα τις μπάλες. Ήταν γυάλινες και μας ‘πρόδωσαν’ τα σκουπίδια».

Για τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως μαμάδες, η Άννυ λέει:

«Ούτε που θυμάμαι πόσες φωτογραφίες βγάλαμε μπροστά από το δέντρο».

«Τα παιδιά μου γεννήθηκαν στις γιορτές, 8 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου, οπότε τα θεωρώ γιορτινά», αναφέρει η Κλέλια, ενώ και οι δύο σημειώνουν ότι πριν τα παιδία τους, οι γιορτές ήταν πιο ήρεμες.

«Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο μου ήταν από τον άντρα μου, η πρόταση γάμου που μου έκανε σε ένα ταξίδι μας στην Πράγα», λέει η Κλέλια.

megatv.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.