Πάτρα: Από σήμερα οι αιτήσεις για 72 θέσεις µικροπωλητών για του Αγίου Ανδρέα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από την Αντιδηµαρχία ∆ιοίκησης και Οικονοµικών ανακοινώνεται ότι ο ∆ήµος Πατρέων, θα χορηγήσει άδειες για τη συµµετοχή στην υπαίθρια αγορά που διενεργείται, µε την ευκαιρία του εορτασµού του Αγίου Ανδρέου, από 28, 29 έως και 30 Νοεµβρίου. Ως χώρος της υπαίθριας αγοράς ορίζεται ο χώρος
που ευρίσκεται µέσα στη θέσηParking «Γεώργιος Καλεντζώτης» (72 αριθµηµένες θέσεις) καιτα είδη προς πώληση θα είναι εικόνες, είδη δώρων θρησκευτικού περιεχοµένου, εκκλησιαστικά είδη, είδη δώρων, παιδικά παιχνίδια, βιοµηχανικά είδη, γλυκίσµατα, ξηροί καρποί, φο µπιζού.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις µε τα απαραίτητα δικαιολογητικά από σήµερα έως την Παρασκευή 24/11.Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως ή µε εξουσιοδοτηµένο άτοµο στο πρωτόκολλο του∆ήµουΠατρέωνΠλ. Γεωργίου 15- 17 (ισόγειο), ενώ οι ενδιαφερόµενοι εκτός Ν.Αχαΐας µπορούν να υποβάλλουν ταδικαιολογητικά µε ηλεκτρονική αποστολή στο mail protodp@patras.grΗπαραλαβήτων σχετικών αδειών θα γίνει από τους δικαιούχους επιλεγέντες έως τις 27/11 και κατόπιν τηςπληρωµής τουτέλουςπουτουςαναλογείτοοποίοκαθορίζεται στο ποσό των 80 ευρώανά πάγκο (µέχρι 4 µ.µ.). Στο site του ∆ήµουwww.e-patras.gr είναι αναρτηµένη και η σχετική αίτηση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.