Βουλή – Φάμελλος: Κρύο αστείο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα Black Friday

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Κρύο αστείο» χαρακτήρισε ο Σωκράτης Φάμελλος το σχόλιο του πρωθυπουργού για την εσωκομματική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτήρισε «κόμμα Black Friday, -50%» λόγω των αποχωρήσεων βουλευτών και στελεχών.

«Καλύτερα να κάνετε κρύα αστεία για το Βlack Friday παρά καταστροφικές πολιτικές στη Θεσσαλία, τον Έβρο και τη Ρόδο» ανέφερε ο επικεφαλής της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης λαμβάνοντας τον λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης για την κλιματική κρίση και την πορεία αποκατάστασης των έργων ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας και του Έβρου.

«Ξαναφέρνω κρίσιμα ερωτήματα γιατί εμείς κάνουμε προτάσεις» είπε σε άλλο σημείο της δευτερολογίας του ο κ. Φάμελλος για να επικαλεστεί ανακοινώσεις ΜΚΟ που είναι κατά της εκτροπής του Αχελώου.

«Θα σχεδιάσετε την στρατηγική διαχείρισης υδάτων της Θεσσαλίας με εκτροπή του Αχελώου;» ρώτησε και συνέχισε «ο ψευδοεκσυγχρονιστής τα βάζει με την επιστήμη με ευθείες απειλές» απαντώντας με τον τρόπο αυτό στην πρόταση του πρωθυπουργού για την ενεργή συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων επιστημονικών φορέων (ΕΜΥ – Αστεροσκοπείο) στην Πολιτική Προστασία αντί του ινστιτούτου έρευνας.

«Τι θα τους κάνετε; Θα τους απειλείτε με ξερονήσια; Όπως κάνετε με εκπαιδευτικούς; Ισχύουν αυτά, τα έχω ακούσει» είπε ο ίδιος.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.