ΣΥΡΙΖΑ: Εντός της εβδομάδας διαθέσιμη η πλατφόρμα για τα think tanks

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αντίστροφα μετρούν στον ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα της διαδικτυακής πλατφόρμας, «isyriza», στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα think tanks που δημιουργεί η Κουμουνδούρου με διάφορες θεματικές ενότητες.

«Κοιτάμε την ενότητα, πώς θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ συλλογικά στην επόμενη ημέρα»

Ρόλο συντονίστριας των ομάδων θα αναλάβει η 27χρονη Διάνα Βουτυράκου. Η ίδια μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», δήλωσε ότι «ο κ. Κασσελάκης, ήδη πριν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε να συμβάλλει στην ανανέωση του κόμματος, να δοθεί ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, συνολικά. Στα πλαίσια αυτής της δέσμευσης, αποφάσισε να μου προτείνει να δημιουργήσουμε αυτά τα think tanks σε διαφορετικές θεματικές».

Με 26 διαφορετικές θεματικές η πλατφόρμα

«Κάθε θεματική ομάδα θα έχει 4 – 5 άτομα. Θέλουν τα δύο από αυτά τα άτομα να είναι κάτω των 40 ετών. Μας χαροποιεί το πόσο μεγάλη ανταπόκριση έχει και επειδή στην αρχή γίναμε αποδέκτες πάρα πολλών βιογραφικών σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία πλατφόρμας για να μπορεί οποιοσδήποτε πολίτης θέλει, να έχει έναν οργανωμένο τρόπο να διαλέγει μια θεματική, να υποβάλλει το βιογραφικό του και να συμμετέχει», εξήγησε επίσης.

Η πλατφόρμα θα ανέβει μέχρι το τέλος της εβδομάδας «με 26 διαφορετικές θεματικές».

Ερωτώμενη για το πολιτικό κομμάτι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κα Βουτυράκου είπε: «Κοιτάμε την ενότητα, πώς θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ συλλογικά στην επόμενη ημέρα. Υπάρχουν μηνύματα και προς μια κατεύθυνση σύγκρουσης και προς μια ενωτική κατεύθυνση, εμείς επιλέγουμε να κοιτάμε την ενωτική».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.