Κερατσίνι: Προφυλακιστέος ο 42χρονος που βασάνιζε ΑμεΑ σε απευθείας μετάδοση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 42χρονος ο οποίος μετέδιδε απευθείας σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κακοποιητικές πράξεις σε βάρος δύο θυμάτων εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην απολογία του στον ανακριτή Πειραιά, ο 42χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι τα άτομα τα οποία εμφανίζονταν στα live του δεν είναι ΑμεΑ και όλες οι πράξεις ήταν με την συναίνεση τους.

Το χρονικό της φρίκης

Ο 42χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από στελέχη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και κατηγορείται για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση, ο 42χρονος φέρεται τουλάχιστον από τις 18 Οκτωβρίου 2023, να βασάνιζε συστηματικά μία γυναίκα 21 ετών και έναν άνδρα 25 ετών οι οποίοι αντιμετώπιζαν διανοητικά προβλήματα.

Τα βασανιστήρια που τους έκανε προκαλούν τρόμο. Εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, σεξουαλικές πράξεις, χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), ξύρισμα κεφαλής, γιαούρτωμα και υπονοούμενες πράξεις πεοθηλασμού έναντι αμοιβής είναι μόνο μερικά από αυτά.

Μάλιστα ήταν τόσο περήφανος για τις πράξεις του που στις 10 Νοεμβρίου τις μετέδωσε μέσα από το διαδικτυακό του κανάλι. Στα θύματα χορηγήθηκε ιατροδικαστική παραγγελία και πρόκειται να φιλοξενηθούν σε δομή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.