Ο ΠΑΟΚ και ακόμη εννιά ομάδες με το απόλυτο νικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με την ανατροπή -και τη νίκη- κόντρα στην Αμπερντίν, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 9 βαθμούς στον 7ο όμιλο του Europa Conference League και αποτελεί μια από τις δέκα ομάδες που το έχουν καταφέρει αυτό στις τρεις διοργανώσεις της UEFA.

Μαζί του, στο Conference League, είναι μόνο η Βικτόρια Πλζεν, η οποία έχει κερδίσει τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Αστάνα, Μπαλκάνι, αλλά και η Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους να έχουν επικρατήσει των Λουντογκόρετς, Σπάρτακ Τρνάβα και Νόρτζελαντ.

Στο Europa League, το έχουν καταφέρει τρεις ομάδες που θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται ακόμη και στο Champions, με τις Λίβερπουλ, Λεβερκούζεν και Ρόμα να διατηρούν το απόλυτο των τριών νικών σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Όσον αφορά το Champions League, εκεί βλέπουμε τέσσερα μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να έχουν πράξει το ίδιο. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι είναι οι ομάδες που μετρούν 9 βαθμούς μετά τις πρώτες 3 αγωνιστικές.

Λουτσέσκου: «Συγγνώμη, αλλά κερδίσαμε γιατί το αξίζαμε»

«Επίθεση» από τους Σκωτσέζους δημοσιογράφους για τη διαιτησία του αγώνα με την Αμπερντίν και τις αποφάσεις του Γκίσχαμερ δέχθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, απαντώντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του:

Για το αν ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη: «Συγγνώμη που σας το λέω, αλλά κερδίσαμε γιατί αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ελέγχοντάς το εντελώς και φτιάχνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να βάλουμε πρώτοι γκολ.

Κυριαρχούσαμε στο παιχνίδι χωρίς να αφήσουμε τον αντίπαλο να δείξει τα καλά του στοιχεία. Είχαμε δέκα λεπτά τρέλας στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε το 2-0. Ήταν η τρέλα που μας κόστισε, αλλά ταυτόχρονα δεν τα παρατήσαμε και επιστρέψαμε στο ματς με τεράστια πίστη και αυτοπεποίθηση. Πίστη ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και στο τέλος τα καταφέραμε

Εκτός από τα γκολ που πετύχαμε, είχαμε άλλες δύο ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Εν τω μεταξύ, ο αντίπαλος σε όλο το ματς ήταν σε μια κατάσταση που περίμενε το λάθος από εμάς».

Για τις αποφάσεις του διαιτητή και το πέναλτι που ζήτησε η Αμπερντίν: «Αν ο VAR δεν κάλεσε τον διαιτητή, σημαίνει πως δεν υπάρχει πέναλτι. Αν τον καλούσε, τότε θα ήταν πέναλτι. Στη δική μας περίπτωση, τον κάλεσε να δει τη φάση και αποφασίστηκε ότι υπήρχε παράβαση και δόθηκε το πέναλτι. Αν θέλετε να μπείτε σε αυτό το είδος ομιλίας περί διαιτησίας, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Αν θέλετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, αυτό που ισχύει είναι ότι υπήρχε μια ομάδα που ήταν εντελώς ανώτερη από την άλλη και αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ, χωρίς καμιά αμφιβολία».

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.