Τσιμίκας: Υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ ως το 2027, σύμφωνα με το Athletic

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κώστας Τσιμίκας διανύει πλέον την τέταρτη σεζόν του στο “Άνφιλντ” με τη φανέλα της Λίβερπουλ και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να φοράει τα κόκκινα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντα για αρκετά χρόνια ακόμα.

Το υπάρχον συμβόλαιο που δένει τις δύο πλευρές έχει ισχύ ως το 2025, με τον έμπειρο δημοσιογράφο, Τζέιμς Πιρς, να αποκαλύπτει μέσω της αγγλικής ιστοσελίδας Athletic πως ο διεθνής αριστερός μπακ είναι έτοιμος να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με την Λίβερπουλ μέχρι το 2027.

“Είναι μία επιβράβευση για την συνεισφορά του στην ομάδα μετά από τη μετακίνησή του σε αυτήν από τον Ολυμπιακό πριν από τρία χρόνια (13.670.000 ευρώ το κόστος του deal)

Ο Τσιμίκας, ο οποίος αποκτήθηκε για να αυξήσει τον συναγωνισμό στη θέση του αριστερού μπακ μαζί με τον Ρόμπερτσον, έχει μετρήσει μέχρι στιγμής 62 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Λίβερπουλ.

Σκόραρε το νικητήριο πέναλτι στον τελικό του FA Cup 2022, στη διαδικσία των πέναλτι απέναντι στην Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ. Φέτος έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά ως αλλαγή αλλά είναι ένα ξεχωριστό μέλος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, με τον προπονητή να ενδιαφέρεται να κρατήσει τις υπηρεσίες του.

Με τον Τσιμίκα να έχει προσαρμοστεί στο Μέρσεϊσαϊντ, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για ένα νέο συμβόλαιο βρίσκονται σε προχωρημένο σημείο”, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.