Πανσερραϊκός – Λαμία 2-0: Πρώτη νίκη στην επιστροφή στο “σπίτι” του με Άλεξιτς και Στάικο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη φυσική του έδρα, επέστρεψε και στις νίκες σε επίπεδο Super League καθώς επικράτησε με 2-0 της Λαμίας με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά από τους Άλεξιτς και Στάικο.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να σημειώσει δύο υπέροχα γκολ για να φτάσει στο πρώτο τρίποντο στη φετινή σεζόν.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο όχι για να παίξουν άμυνα αλλά για να φτιάξουν τις ευκαιρίες τους να ψάξουν τα γκολ και εν γένει να παρουσιάσουν όσο καλύτερο θέαμα μπορούσαν.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο φετινό παιχνίδι στη φυσική τους έδρα καθώς ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες εργασίες μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πάτησαν στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Όσο περνούσε ο χρόνος η Λαμία ανέβαζε την απόδοση της και ήταν αυτή που είχε την πρώτη μεγάλη, διπλή, ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Στο 25′ ο Μαρτίνεθ από κοντά δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αυτή έφτασε στον Καρλίτος που έκανε ένα ωραίο γυριστό σουτ με τον Χόβαν να διώχνει εντυπωσιακά με το ένα χέρι.

Ο Πανσερραϊκός απάντησε στο 32′ με τον Πεταυράκη να κάνει κίνηση φορ, να υποδέχεται τη σέντρα του Πυλέα αλλά η κεφαλιά του έφυγε έξω.

Το πρώτο 45λέπτο έκλεισε με τους γηπεδούχους να έχουν 7 τελικές, οι 4 στην εστία και τους φιλοξενούμενους τρεις με μια εξ αυτών να βρίσκει εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν και άλλο την απόδοση τους και στο 53′ ο Άλεξιτς προειδοποίησε για αυτό που θα ακολουθούσε. Πήρε την κεφαλιά με τον γκολκίπερ της Λαμίας να διώχνει εντυπωσιακά. Ενώ και στο 61′ το σουτ του επιθετικού του Πανσερραϊκού έφυγε εκτός εστίας.

Το καθάρισε σε τέσσερα λεπτά
Στο 66′ τα “λιοντάρια” άνοιξαν το σκορ. Σε εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Μπέργκστρομ πήρε την κεφαλιά με τον Κοσόλεφ να αποκρούει σωτήρια αλλά ο Άλεξιτς από πλάγια δεξιά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δεν είχαν περάσει ούτε τέσσερα λεπτά και ο Πανσερραϊκός βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Στάικος με έναν κεραυνό εκτός περιοχής νίκησε τον γκολκίπερ της Λαμίας, έκανε το 2-0 και σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έκαναν σωστή διαχείριση του αγώνα και κατάφεραν να μην απειληθούν και να φτάσουν έτσι στην πρώτη φετινή τους νίκη.

Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις στο Πανσερραϊκός – Λαμία
Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις στο Πανσερραϊκός – Λαμία SPORT24/OPTA
Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας (86′ Ντάνκερλουι), Δεληγιαννίδης, Ουεντραόγκο, Στάϊκος, Μούργος (64′ Χατζηστραβός), Τομάς (46′ Μασκανάκης), Άλεξιτς (90+4′ Μπαίροβιτς).

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Στάνκο (64′ Σαντάνα), Νούνιες (79′ Τσιλιανίδης), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (64′ Λόνγκο), Καρλίτος (84′ Ακούνια), Τσιλούλης (46′ Τόσιτς).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.