Σίσσυ Χρηστίδου σε Λιάγκα για την κόντρα με τον Ουγγαρέζο: «Τώρα ανακάλυψες ότι είναι “κακό παιδί”;»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχολίασε το πρωί του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της με τον χαρακτηρισμό «κακός χαρακτήρας» με τον οποίο ο Γιώργος Λιάγκας «φωτογράφησε» τον πρώην συνεργάτη του και φίλο.

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου.

Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» μετά την κριτική που έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε θέση υπέρ του Δημήτρη Ουγγαρέζου λέγοντας:

«Για μένα τα δυο προβλήματα σε όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα είναι το “ευεργετήσει” και το “κακό παιδί” που το βρίσκω πολύ βαριά κουβέντα. Πολύ βαριά κουβέντα να λες ότι είναι κακός χαρακτήρας κάποιος. Αυτόν τον κακό χαρακτήρα τόσα χρόνια τον επέλεγες. Τώρα ανακάλυψες, που γράφτηκε κάτι για σένα, ότι είναι κακό παιδί;

Υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής που επιλέγει αυτούς που είναι δίπλα του με ανιδιοτέλεια; Για να τους ευεργετήσει; Για το καλό τους; Δε κοιτάει πρώτα το δικό του καλό; Δε κοιτάει ποιος τον συμφέρει να είναι δίπλα του και ποιος θα του κάνει νούμερα; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Δε καταλαβαίνω πως ευεργέτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο… ».

Πότε ήρθε η οριστική ρήξη στη σχέση των δύο αντρών

Η οριστική ρήξη ανάμεσα στους δύο άντρες φαίνεται πως ήρθε φέτος το καλοκαίρι, όταν και σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και είπε τα καλύτερα για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του ακούγοντας όσα είπε ο άλλοτε κολλητός φίλος και συνεργάτης του για την παρουσιάστρια είπε:

«Πάντως εγώ θέλω να πω κάτι, αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Δεν λέω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει ψέματα, λέω ότι τα αισθάνεται. Τέτοιο λιβανιστήρι πραγματικά δεν το θέλω από κανέναν. Ούτε λέω ότι λέει λάθος. Ότι είναι μία εναλλακτική εκπομπή η Ελένη ναι, αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές να βγαίνουν συνεργάτες μας σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά λόγια. Εγώ δεν θέλω, θέλω να βγαίνετε και να λέτε τα κακά.

Τα καλά για να είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, τα αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Και γι’ αυτό ακριβώς ο κόσμος δίνει το μήνυμα στους καναλάρχες, και μου δίνουν δουλειά κάθε χρόνο με μία δύο διακοπές. Έχω μείνει στα 30 χρόνια έξω μόνο 1,5 χρονιά. Με την καλή του την καρδιά το έκανε ο Δημήτρης αλλά γιατί τέτοια υπερβολή; Δηλαδή δεν ξέρω…»

Η αντίδραση του Ουγγαρέζου μετά τα σχόλια του Λιάγκα ήταν άμεση και στις 21 Ιουνίου έγραψε στο προσωπικό του blog, στο Youfly.

«Να θυμάμαι ότι προκαλώ τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδράσει δημόσια και live (αν ποτέ και θεός φυλάξοι) κάποιος συνεργάτης του αναφέρει κουσούρι του, όπως ζήτησε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, Γιώργη… (…)ότι δεν υπάρχουν φιλίες στο χώρο, τελικά, όσο κι αν δε θέλω να το παραδέχομαι. Προχωράμε…».

Μετά από όσα ειπώθηκαν σταμάτησαν να ακολουθούνται.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.