Γιώργος Λιάνης: Είναι κάτι πολύ περισσότερο η σχέση μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη από μια δήλωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Για όνομα του Θεού” αναφώνησε ο Γιώργος Λιάνης στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Στις δηλώσεις για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, οι οποίες συζητήθηκαν εντόνως πριν από λίγους μήνες, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Λιάνης όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 την Πέμπτη ΕΡΤ.

“Να πω ένα συγγνώμη τώρα από την αγαπημένη σας εκπομπή, ξανά, για ένα αυτονόητο πράγμα. Ότι αυτό που έκανα ήταν γραμμένο 15 χρόνια πριν.

Για όνομα του Θεού. Είναι κάτι πολύ περισσότερο η σχέση μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη απ’ αυτό.

Απλώς περιέγραφα πόση εντύπωση μου έκανε, σαν ένας νεαρός δημοσιογράφος, να πάω να πάρω μια συνέντευξη από τη μεγαλύτερη σταρ και να με ρωτάει αν μου αρέσει περισσότερο η Αιμιλία (σ.σ. Υψηλάντη) ή αυτή” τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος δημοσιογράφος.

“Και μου έδωσε αυτή την καταπληκτική, σκαμπρόζικη απάντηση. Κατ’ αρχήν ήταν γραμμένο και απάτησα σε ερώτηση που μου έκανε ο Κύπριος δημοσιογράφος, ο οποίος παρουσιάζει και τον αδύναμο κρίκο. “Είναι αλήθεια αυτό;” με ρώτησε. Δεν θα το έλεγα ποτέ ξανά μόνος μου”.

“Αφού το έχω γράψει, γιατί να το ξαναπώ; Στο βιβλίο μέσα είναι γραμμένο, παιδιά. Δείτε το. Το βιβλίο είναι γραμμένο πολύ πριν από τη συνέντευξη.

Είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο, προγενέστερο από αυτά που έγιναν και πήραν απ’ όλα αυτό” πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάνης στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.