Τροχαίο στην ΠΑΘΕ: Τρεις νεκροί και τραυματίες από τη σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοβαρό τροχαίο με τρεις νεκρούς έπειτα  από σύγκρουση λεωφορείου με δύο οχήματα, σημειώθηκε το πρωί στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων, στο δήμο Παιονίας στο Κιλκίς, έξω από το χωριό Άσπρος.

Μιλώντας στο MEGA, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός, ανέφερε ότι τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν 78 άτομα, εκ των οποίων τα 20 έχουν τραυματιστεί. Στο ένα όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και το τέταρτο είναι τραυματισμένο.

Σοβαρά τραυματισμένοι είναι και οι δύο επιβάτες του άλλου οχήματος.

 

 

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκη ένα λεωφορείο που συγκρούστηκε με δύο οχήματα. Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ eidisis.gr υπάρχουν 25 τραυματίες ενώ 8 από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, το λεωφορείο είναι με σέρβικες πινακίδες, ενώ οι νεκροί φέρονται να είναι από το ένα όχημα, από το οποίο ο 4ος επιβάτης είναι βαριά τραυματισμένος.

Στο λεωφορείο υπήρχαν 78 επιβάτες, ενώ στα δύο ΙΧ από τέσσερις. Το λεωφορείο και το ένα εκ των δύο άλλων οχημάτων, έπεσαν σε χαντάκι μετά από μετωπική σύγκρουση του λεωφορείου και του ενός αυτοκινήτου.

Επτά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.